Bronze ved World Cup til Benjamin og Theis fra Haslev

Mandag 6. august 2018 kl. 11:14

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Bronze ved World Cup til Benjamin og Theis fra Haslev
Benjamin og Theis med de flotte medaljer om halsen

Haslev: De regerende danmarksmester Benjamin Salo Kjær og Teis Petersen, sikrede i denne weekend Danmark bronze ved FIG World Cup i Maebashi, Japan.

I konkurrence mod verdens førende nationer i Trampolin synkron, herunder Japan, Kina, Rusland og Ukranine, lykkedes det det danske herre-par at vinde bronze. Individuelt slutter Kjær som nr. 19 og Petersen som nr. 28 ud af 46 deltagere, et rigtig flot resultat af de danske trampolinspringere som nu er klar til VM i november.

En meget glad Benjamin siger:
- Det er næsten ubeskriveligt,og jeg er utrolig glad. Vi er gået ind til konkurrencen med en træningslejr på ryggen, sammen med mange af de store nationer. Vi kendte derfor trampolinerne lidt bedre og det tror jeg gjorde forskellen.

- Teis og jeg er rigtig gode til at fange hinanden og det gør det derfor „let” for os at springe synkron. Det er en af de største sejre jeg kommer hjem med og jeg kunne ikke være mere stolt af vores fremgang og arbejdsmoral frem mod dette resultat. Vi var oppe imod alle de bedste i verden, og kun World games og verdensmestrene slog os i sidste ende. Jeg kunne ikke være mere tilfreds.

Næste delmål er Loule World Cuppen i Portugal til oktober og derefter VM i Rusland, hvor de håber på nogle flere flotte synkronresultater, samt forbedringer individuelt.

- Vores træner, Anette Dalsten er udtaget til at dømme junior OL, så vi skal have en anden træner med til Portugal, men det er vi fuldt komfortable med. Anette skulle også være dommer ved denne World Cup, så vi gik ind alene og gennemførte vores konkurrencer alene. Det har de andre nationer lagt mærke til og mange har kommet med kommentarer og flotte bemærkninger til os. Vi er meget stolte og glæder os til fremtiden, siger Benjamin.

En glad landstræner (fra Haslev) Anette Dalsten siger:
- Jeg er utrolig stolt af drengenes mentale arbejde. De formåede at lade være med at stresse over konkurrenter, tv-kameraer og masser af tilskuere. De gjorde præcis det, vi havde talt om: Lav nu det samme som til træning.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hjælp verdens allersvageste - bliv indsamler
- Byttedagen er aflyst
- 60-årig fik bilen beslaglagt
- DM-sølv til Haslev-bowler
- Masser af børn deltog i Minimaraton i Faxe
- Der lukkes for vandet i Terslev
- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst