Der er noget galt med forvaltningen af vores penge

Mandag 6. august 2018 kl. 10:15

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Der er noget galt med  forvaltningen af vores penge
Indlæg af:
Linda Holm Johansen
Dyrehavevej 17,
4640 Faxe


Der er noget galt eller er det bare mig som synes der er noget galt med forvaltning af vores penge i Faxe kommune. Jeg forstår det simpelthen ikke - jeg ville så gerne forstå det. Så hvis der er en politiker som kan forklare mig det over en kop kaffe, så giv jeg gerne og bager også gerne en kage.

I en lille landsby Roholte, hvor der kommer mange cykleturister igennem. Vejen er en meget populær cykelrute for mange cykellister der har man valgt at lægge 4 vejbump i stedet for at bruge al den asfalt til at lappe alle hullerne i vejen i stedet for. Hvordan er man kommet frem til denne disposition?

Faxe kommune vil gerne værne om turisterne og være trækplaster for nye borgere i kommune. Vejene og stierne i Faxe kommune er elendige og trænger til en opfriskning. Det er meget irriterende både at køre bil og cykel, når der er vejrbump. Hvorfor laver man ikke stærekasser? det virker andre steder i verden. Hvis problematikken er der køres for stærkt. Enkelt, simpelt og forebyggende i forhold til fart.

Faxe kommune vil også gerne være en kommune der skal være i vækst, der ligger nu en ret stor virksomhed i Roholte med vækst. Man må have kunnet forudse transport til og fra denne virksomhed i Roholte, hvis det er der problematikken ligger begravet. Der skal transporteres varer til denne virksomhed og varerne skal bringes ud igen. Kommunen har jo godkendt beliggenheden og driften af denne virksomhed.

Fra Roholte til Faxe Ladeplads må der køres 80 km i timen som en af færreste strækninger i Faxe kommune. Hvorfor kan der ikke her laves hastighedsnedsættelse? Der køres temmelig stærkt kan jeg orientere om i forhold til vejens beskaffenhed, dårligt asfalt og huller. Hvis man måler det på uheld så kan jeg ikke huske der har været uheld i Roholte, men vi har da haft en bil i haven på grund af for høj fart.

Faxe kommune vil også gerne være en miljøvenlig kommune. Når man kommer til et vejbump tager man farten af og accelerer igen for at komme op i fart. Det er ikke særligt miljø venligt og gør ikke noget godt for CO2 regnskabet. Og tænk så på alle de bump man har fået etableret rundt om i hele Faxe kommune, det virker ikke som særligt miljøvenligt i mit hoved - tværtimod.

Faxe kommune vil også gerne være en god kommune at arbejde i. Hvordan tror I det er at være chauffør i kommunen, kører rundt inden for hjemmeplejen har man så taget højde for ekstra køretid med alle de vejbump, vejen fra Vindbyholt til Faxe Ladeplads er ambulancevej (så vidt jeg ved), udrykningstiden bliver længere og hæmmet af vejbumpene, hvad når der skal ryddes sne og meget andet?

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Bedre og billigere offentlig transport til borgerne
- Seniorbofællesskab på Grøndalsgrunden
- Havde håbet på flere sygeplejersker
- Radikale i Faxe ønsker børnene tillykke
- Spildevand - spørgsmål til kommunaldirektøren
- Ønsker fuglebeskyttelse yderligere amputeret
- Ja tak til rent postevand
- Trist skamfering af byens største ægte kastanjetræ
- Et budget med god sammenhæng
- Derfor siger vi nej til budgettet
- Et markant budget
- Udkast til øget adgang til naturoplevelser
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst