Terslev Gymnastik- og Idrætsforening fylder 125 år

Tirsdag 7. august 2018 kl. 08:13

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Terslev Gymnastik- og Idrætsforening fylder 125 år
125 år - så gammel bliver Terslev Gymnastik- og Idrætsforening i år - og det fejrer man med genoplivning af den gode gamle sportsuge_

Uge 35 er valgt til jubilæums- og sportsuge, fortæller Karsten Møller, der er i arrangørgruppen sammen med Henrik Bossmann, Jørgen Nielsen, Linda Hansen-Nielsen, Daniel Pallesen og Karl Thiessen.

Og man må sige at der bliver meget at opleve i løbet af ugen. Mandag den 27. august inviteres alle, børn, unge, voksne og modne, til at være med til Zumba i Terslev Hallen.

Tirsdag den 28. august er der Gymnastik-event, inklusive cross-fit, for børn, unge og voksne. Det er også i Terslev Hallen.

Samme dag er der herresenior fodboldtræning på boldbanerne - og også her er alle velkomne til at komme og være med.

Onsdag er der badminton i hallen. Kl. 16.00 til 17.00 er det for børn og unge fra 7 til 14 år. Kl. 17.00 til 19.00 er det for alle over 15 år. Bare mød op og vær med.

Alle piger, kvinder og damer inviteres til fodbold på boldbanerne onsdag aften, og om torsdagen er der senior-idræt med mange nye og spændende aktiviteter.
Jubilæumsreception

Fredag den 31. august er der jubilæumsreception i Terslev Hallen fra kl. 13 til 15.
Og så skulle man måske tro, at det var slut med fejringen af Gymnastik- og Idrætsforeningen, men nej, det er det ikke. Lørdag den 1. september er hallen åben fra kl. 11 til 15 og her bydes der på fodbold for børn mellem 7 og 14 år.

Der er også hoppeborg, popcorn og slush-ice for børn, zumba vor voksne og udstilling af øvrige lokale foreninger, ligesom der er en serie 3 hjemmekamp denne dag.

Hele sportsugen kulminerer med en stor fest i Terslev Hallen fra kl. 17.30 til 24.00. Billetter hertil koster kun 100 kr. og kan købes i Terslev Brugs.

TG&IF blev stiftet som en ren gymnastikforening, men så kom også fodbold og udendørs håndbold med - ja, der var en gang hvor man spillede håndbold udendørs...

Senere kom der bordtennis og badminton med under hatten. Det var da hallen blev bygget i 1991. En hal der i høj grad blev til ved hjælp af frivillige kræfter.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Byttedagen er aflyst
- 60-årig fik bilen beslaglagt
- DM-sølv til Haslev-bowler
- Masser af børn deltog i Minimaraton i Faxe
- Der lukkes for vandet i Terslev
- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
- Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst