Hanne Boskov fra Haslev udgiver sin første single

Tirsdag 7. august 2018 kl. 08:37

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hanne Boskov fra Haslev udgiver sin første single
Hanne Boskov har netop udgivet „En herlig Sommerdag”

Man skal aldrig give op. Lige pludselig lykkes det, siger 52-årige Hanne Boskov fra Haslev, der netop har udgivet sin første single „En herlig Sommerdag”.

Det kan måske undre, at det først er nu hun udgiver en single, for hun har været i musikbranchen i mange år - i flere forskellige sammenhænge, men faktisk var hun 27 år gammel inden hun for alvor begyndte at synge. Hun havde nok stået lidt i skyggen af hendes storebror Ole Boskov, og troede ikke rigtigt på, at hun havde en god sangstemme.

Men det fandt hun ud af, da en veninde meldte hende til en gospel workshop med Henning Vilen. Han faldt for hendes stemme, og tilbød hende sangtræning.

Så en dag, for snart mange år siden, hvor hun arbejdede i tøjforretningen Zigga i Faxe, tænkte hun, at der må være bedre måder at tjene sine penge på, og så kontaktede hun Jens Skovholm, der den gang spillede i New Heart­beat.

I skal da have en sangerinde i jeres band - og det fik de så

- I skal da have en sangerinde i jeres band, sagde hun. Men nej, det mente Jens ikke at de skulle.

Han kom dog på andre tanker, så i mange år var Hanne Boskov med i New Heartbeat, der spillede over hele landet til blandt andet firmafester og halfester.

Nu eksisterer bandet ikke længere, men Hanne synger stadig til kirkelige handlinger, forskellige former for fester - og i bandet Players fra Næstved. Et band der også turnerer rundt i hele landet.

Nå ja, og så vikarierer Hanne også i forskellige bands, blandt andet 5Alive og Chanda & Boomerang.

De bands hun har været med i har alle spillet andres numre. Hun har aldrig sunget egne sange - indtil nu. For her for nylig blev hun kontaktet af tekstforfatteren Calle Sand (det var ham der oversatte Himmelhunden).

Han ville have Hanne til at debutere med egne sange - og da Lars Andreasen, som har stået bag Fede Finn og Funnyboys og Maud og mænd, skulle producere sangen, så sagde Hanne ja til at give sig i kast med opgaven.

Derfor er hendes single „En herlig sommerdag” netop udkommet - og flere vil følge i nærmeste fremtid. Du kan købe sangen online, og en fysisk cd ved at henvende dig til Hanne Boskov - find hende på facebook - „Sangerinde Hanne Boskov”.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Byttedagen er aflyst
- 60-årig fik bilen beslaglagt
- DM-sølv til Haslev-bowler
- Masser af børn deltog i Minimaraton i Faxe
- Der lukkes for vandet i Terslev
- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
- Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst