Oplev André Rieu i biograferne i Faxe Kommune

Tirsdag 17. juli 2018 kl. 08:43

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Oplev André Rieu i  biograferne i Faxe Kommune
Biograferne i Faxe og Haslev: Den 28. og 29. juli kan du opleve André Rieus Maastricht-koncert i biograferne i Faxe og Haslev.

En af verdens mest populære kunstnere, valsekongen André Rieu, har meddelt at hans 2018 Maastricht koncerter vil blive sendt til mere end 2.000 biografer over hele verden i weekenden den 28. og 29. juli, når han atter optræder i sin hjemby Maastricht med dette års tema HYLDEST TIL KÆRLIGHEDEN.

Begge biografer i Faxe Kommune (Haslev Bio og Biografen Kanten i Faxe), deltager i denne festlighed.

Amore, My Tribute to Love, er den verdensberømte violinists kærlighedserklæring til musik, og kærligheden til både hans familier; hans kone og børn og selvfølgelig hans Johann Strauss orkester, som han har optrådt sammen med i mere end 30 år. Hermed følger han op på sidste års album Amore, der indeholder hans version af klassiske og populære kærlighedssange fra hele verden.

I forbindelse med koncerten tilbyder André en heldige vinder den ultimative kærligheds-erklæring alle biografgængere i Danmark er hermed inviteret til at dedikere en af Andrés valse til sit hjertes udkårne. André vil personligt udvælge én af de foreslåede og vil efterfølgende offentliggøre dedikationen samt navnet på vinderen til publikum i hele Danmark.

For at deltage skal du blot skrive din dedikation når du besøger www.andreincinemas.com/dedication
De uforglemmelige koncerter der hver år finder sted i Andrés hjemby, Maastricht i Holland, er en oplevelse for livet. I de smukke middelalderlige omgivelser fyldes byens flotte torv med fans fra alle kroge af verden, som alle nyder André optræden sammen med hans 60 personers store Johann Strauss Orkester tillige med sopraner, tenorer og helt specielle gæster. Koncerterne er fyldt med morskab og fornøjelser for alle aldre.

Den kendte engelske TV-værtinde Charlotte Hawkins præsenterer og interviewer fans og er med til at sprede den herlige stemning og atmosfære fra det store biograflærred og samtidig drager hun omsorg for at indfange André til en eksklusiv hyggestund umiddelbart efter koncerten.

André Rieus Maastricht koncerter i biograferne fortsætter med at sætte nye rekorder for salget af biografbilletter. Sidste år så flere end 8.000 gæster koncerterne i de danske biografer.

- At få muligheden for at byde det danske biografpublikum velkommen til min smukke fødeby er for mig en stor glæde. Både mit orkester og jeg nyder i den grad disse romantiske open-air forestillinger, og ikke mindst fornøjelsen at bringe dem til de store biograflærreder, siger André Rieu.

André Rieus 2018 Maastricht koncert Amore, My Tribute to Love, vil bliver sendt til Biografen Kanten i Faxe og Haslev Bio lørdag den 28. juli kl. 20.00 og søndag den 29. juli kl. 16.00. Billetsalget er startet på Haslevbio.dk og biografenkanten.dk, samt de to biografers App’s.

Bemærk: Koncerten sendes med danske undertekster.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Byttedagen er aflyst
- 60-årig fik bilen beslaglagt
- DM-sølv til Haslev-bowler
- Masser af børn deltog i Minimaraton i Faxe
- Der lukkes for vandet i Terslev
- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
- Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst