Haslev Festdage blev en stor succes

Mandag 25. juni 2018 kl. 11:16

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev Festdage blev en stor succes
Haslev Festdage blev en stor succes
Jubilæumsudgaven af festdagene blev de mest velbesøgte i arrangementets 10-årige historie. De mange gæster kombineret med den gode musik gav et brag af en fest.


Haslev Festdage har nu været afviklet 10 år i træk, og det er en kæmpe glæde for bestyrelsen at jubilæumsudgaven blev den bedst besøgte hidtil.

I omegnen af 5300 mennesker fandt vej til festivalpladsen. Her kunne gæsterne nyde hinandens selskab, den gode musik, fodboldlandskamp på storskærm og de mange forlystelser, som var målrettet børn og barnlige sjæle.

For at fejre jubilæet havde bestyrelsen bag Haslev Festdage brugt ekstra mange penge på musikbudgettet. Derfor er det også med stor glæde at bestyrelsen kan konstatere, at jubilæumsudgaven blev den mest velbesøgte hidtil.

Fra bestyrelsen lyder det: ”Det var ikke uden en hvis nervøsitet, at vi fulgte årets billetsalg. Vores investering i musikprogrammet krævede, at endnu flere gæster havde lyst til at komme og holde en fest. Sådan gik det heldigvis. Så mange tak til alle, der kom på pladsen de to dage og var med til at gøre årets store fest i kommunen til noget helt særligt”.

Det glæder også bestyrelsen, at der allerede har været rigtig mange positive tilbagemeldinger. Tilbagemeldinger, som går på både musikprogrammet, de gode forhold på pladsen for publikum, god service i barerne og på den fine campingplads, som i år var meget velbesøgt.

I bestyrelsen er der bred enighed om, at det lige præcis er de mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne, der gør det værd at kaste de mange kræfter i arrangementet år efter år. Og mange kræfter er der lagt.

Alt i alt har op imod 200 frivillige sørget for, at der har været styr på alle de mange ting, der skal til for, at så stort et arrangement kører som det skal. På den baggrund lyder der endnu engang en kæmpe tak fra bestyrelsen til de frivillige – uden dem ville det ikke være muligt at lave arrangementet.

Takken fra bestyrelsen fortsætter, for det er rigtig vigtigt at huske at takke de mange sponsorer og Faxe Kommune. Deres samlede støtte er afgørende for, at ambitionen om at holde lave billetpriser fortsat kan indfries.

Og de lave billetpriser er bestyrelsen stolte af, for de betyder, at Haslev Festdage er et arrangement for alle.

Her kort efter festdagenes afslutning er regnskabet ikke gjort op. Arrangørerne håber og tror dog, at regnskabet bliver positivt. Det vil betyde, at det vil være muligt at foreningen kan give de frivillige foreninger en økonomisk belønning for deres store indsats, og støtte andre lokale initiativer.

Det sidste plastickrus var dårligt samlet op ved søndagens store oprydning før bestyrelsen begyndte at tænke på næste års festdage: hvad kan forbedres på pladsen, hvilke kunstnere kan det lykkes at få på scenen, skal der ske helt nye tiltag osv.

Så med det udgangspunkt kan de mange trofaste gæster, og nye, der kommer til, allerede nu godt begynde at glæde sig til juni 2019 og den 11. udgave af Haslev Festdage.


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Mystisk hul i vejen
- Kulturnat med flæskesteg og festlig musik
- Fangeflugt - politiet massivt til stede
- Cybertruslen - er det noget der kommer dig ved?
- Wellness - så er det Haslev Svømmehal
- Næste uge er Musikuge i Faxe Musikskole
- Tag med Kunstklubben Faxe på Skulptur-tur
- Haslev Box Cup afvikles på lørdag og søndag
- Verdens Gang - og DR
- Fælles budgetforslag fra S, SF og Enhedslisten
- Influenzasæsonen er snart over os - bliv vaccineret
- Visens Venner inviterer til sæsonstarts-koncert
Klik venligst
Klik venligst
-
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst