Asger Hansen fylder 80 år

Tirsdag 12. juni 2018 kl. 08:31

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Asger Hansen fylder 80 år
Asger Hansen, formand for FOF-Sydøst og indehaver af firmaet AH-Agentur fylder 80 år den 13. juni.


Asger Hansen startede efter endt læretid som reservedelsekspedient i 1960 hos daværende VW forhandler Brdr. Skovgaard – Mortensen i Rødovre, hvor han senere blev forfremmet til lagerchef med efteruddannelse hos VW i Wolfsburg.

Derefter startede han en lille grossistforretning i Rødovre, som han drev i nogle år. Senere blevhan sælger hos firmaet Thornac i Allerød, og senere endnu indkøber for autodele/værktøj i det daværende BP ejede firma AUTRIA i Glostrup.

Derefter kom han videre til Veng International i Hellested hvor han blev indkøbschef for både karosseri-dele og reservedele, i det daværende det gl. Simonsen & Nielsen firma som Erik Veng havde tilkøbt.

Efter at firmaet var blevet overtaget af Nellemann koncernen stoppede han.
Han startede derefter som selvstændig ”agent” i efteråret 1991. De første agenturer startede i begyndelsen af 1992, efter et besøg på Torino messen, hvor han vendte hjem med startgrundlaget for den agentur virksomhed, han stadig har og arbejder med.

I dag er der agenturer fra Italien, Spanien, Portugal, Tyskland, England, Tyrkiet, Litauen, Polen og kontakter til Kina og Taiwan.

I sin fritid har Asger Hansen i mange år deltaget i lokalpolitik, som aktiv i skole-hjem-arbejdet både som formand for skolenævnet og medlem skolekommissionen, og senere som bestyrelsesmedlem i ungdomsskolen.

Derudover har Asger været medlem af folkeoplysningsudvalget i Faxe kommune, og en tid som medlem af fritidsudvalget i det gamle Storstrøms, samt medlem af radiorådet i amtet, og lokalt i Dalby bestyrelsesmedlem og formand for Super Brugsen.

Derudover har Asger været involveret i en masse andre opgaver som: Næstformand i Clacvis Sprog og kompetence, Formand for FOF- Sydøst, medlem af FOFs forretningsudvalg, medlem af FOFs hovedbestyrelse, formand for FOFs formandsforening, medlem af TV2 øst - eks. bestyrelsesmedlem, nuværende medlem af repræsentantskabet.

Selve dagen den 13. juni afholder Asger Hansen sammen med sin kone i deres hjem i Dalby.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
- Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
- Special Olympics håndboldstævne i Haslev
- Foredrag i Huset i Faxe Ladeplads
- Børnekoncert med Dissing & Las - gratis...
- Kør med veterantog til og fra Haslev på søndag
- KunstKaskade afholder sin første udstilling
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst