Rekordstort billetsalg til Haslev Festdage

Onsdag 6. juni 2018 kl. 10:59

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Rekordstort billetsalg til Haslev Festdage
Haslev Festdage fejrer 10 års jubilæum, og det kommer til at ske med rekord mange gæster på pladsen. Billetsalget er gået strygende.

Fredag den 15. og lørdag den 16. juni afvikles den 10. udgave af Haslev Festdage. Gæsterne kan bl.a. opleve Aqua, Rasmus Seebach, Infernal, Kato, Sandmen, Danser med Drenge m.fl.

De kendte musiknavne kommer fra scenen til at skue ud over det største antal gæster, som festdagene har haft i deres nu 10-årige historie.

Fra bestyrelsen bag festdagene lyder det: - Det er med både stolthed og glæde, at vi igen i år mærker en massiv opbakning fra publikum. Det bekræfter os i, at festdagene er blevet til lige netop det årlige, og festlige, samlingspunkt, som vi havde håbet på. Vi lykkes med at skabe en stor havefest for både en masse mennesker fra vores egen kommune, og for gæster, der kommer længere væk fra.
En anden glæde for bestyrelsen er, at der igen år er en solid støtte fra lokale sponsorer, og fra Faxe Kommune. Som tidligere omtalt er opbakningen fra sponsorer og kommunen helt afgørende. Uden den støtte ville det ikke være muligt at sælge billetterne til en pris, hvor de fleste kan være med.

For bestyrelsen er det vigtigt, at de to dage bliver en begivenhed, der ikke kun handler om musik, men også om fællesskab og gode oplevelser sammen med en masse andre mennesker. Derfor er bestyrelsen glade og taknemmelige for støtten.

1000 gratis tarteletter
Ud over den gode musik bliver 10-året også fejret på andre måder. Blandt andet er der 1000 gratis tarteletter til udlevering blandt de gæster, der kommer på pladsen lørdag formiddag. Mens tarteletterne spises vil der være musikalsk underholdning fra et af Danmarks bedste John Mogensen kopibands.

Årets festdage byder også på en ekstra scene. Her vil nogle af dansk musiks nyere navne optræde, ligesom der vil være lokale bands, der får muligheden for at optræde foran et stort publikum.

Hvis man endnu ikke har sikret sig adgang til den store fest, er det stadig muligt at købe billetter. De kan købes på sj-billetten.dk eller i Meny og Kvickly i Haslev, SuperBrugsen i Dalby, Meny i Faxe og Meny i Rønnede.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Byttedagen er aflyst
- 60-årig fik bilen beslaglagt
- DM-sølv til Haslev-bowler
- Masser af børn deltog i Minimaraton i Faxe
- Der lukkes for vandet i Terslev
- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
- Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst