Elverdam åbner kontor i København

Mandag 4. juni 2018 kl. 14:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Elverdam åbner kontor i København
Charlotte Vinding Christensen - Foto: Ulrik Jantzen

Elverdam åbner kontor i København
Elverdam Advokater - nu også i Sluseholmen.
En af landets ældste advokatvirksomheder, Elverdam, udvider og åbner kontor i København.


- Faglighed og høj kvalitet associeres ofte med de største advokatkontorer i København. For os er det spændende at kombinere netop dét med den jordforbindelse, som mange kender og værdsætter fra provinsen, siger direktør og partner Charlotte Vinding Christensen om baggrunden for advokaternes etablering i København, hvor ambitionen er at tilbyde det bedste af to verdener.
Advokatfirmaet, der startede i Faxe, er fra 1868 og har nu hovedsæde i Haslev. En stærk historie med inspirerende danske og internationale kunder skal bane vejen for udvidelsen på Sluseholmen i Københavns Sydhavn.
Ved at bevare kontoret, personalet og sagsbehandlingen i Haslev kan advokaterne holde produktionsomkostningerne nede, og dermed være mere konkurrencedygtige.
- Engagement og tilgængelighed er en del af vores DNA. Man kan vel sige, at vi tager gummistøvler på, når der er brug for det, siger Charlotte Vinding Christensen, når hun forklarer, hvad der kendetegner Elverdam Advokater.
De seneste år har Elverdam Advokater oplevet en mærkbar tilgang af nye klienter - primært fra hovedstaden og udlandet - og nye opgaver med fokus på advokaternes internationale erfaring.
- Vi oplever en øget interesse for den måde, vi leverer jura på og for vores erfaring i at indgå i et kommercielt miljø. Ofte er det meget enkelt: Advokaten må ikke stå i vejen for forretningsmæssige beslutninger. Vores juridiske værktøjskasse skal bare hjælpe på vej, fortæller Charlotte Vinding Christensen.
Etableringen i København sker dog ikke for at konkurrere med traditionelle københavneradvokater.
- Det er en naturlig udvikling for os, at vi nu er i København. Juraen er den samme uanset geografi, men vi prioriterer nok at gøre det hele lidt mere nærværende. I sidste ende er det mange gange et spørgsmål om stil og personlighed, når man vælger advokat, siger Charlotte Vinding Christensen
I hele verden samler advokaterne sig i de største byer. Flere indretter sig med ‘front offices’, hvor møder, kundepleje og repræsentation koncentreres i storbyerne, mens sagsbehandling, kvalitetssikring og support varetages effektivt og billigere i provinsen.
- Vores organisation er som skabt til dén model. Vi har en unik kultur og en stærk motor i vores ’moderskib’, forklarer Charlotte Vinding Christensen.
Elverdam Advokater vil med kontoret i København være et kvalificeret og effektivt alternativ til andre specialiserede advokater i København.
SYDHAVNEN ER OPLAGT
Der findes stort set ikke advokater i den sydlige del af København, men placeringen på Sluseholmen er ikke tilfældig. Sydhavnen er i enorm vækst, let tilgængeligt og tæt på både lufthavn og motorvej.

- Vi glæder os meget til dette nye kapitel i firmaets lange historie, slutter Charlotte Vinding Christensen.

Elverdam Advokater er et erhvervsfokuseret advokatfirma med syv jurister. Senere i år fejrer firmaet 150 års jubilæum. Familien Elverdam har været en del af partnerkredsen siden 1944.

Kerneydelsen til erhvervslivet er outsourcing af juridiske afdelinger og specifikke juridiske funktioner. Det gælder for eksempel HR-afdelinger, ejendomsporteføljer og corporate compliance, f.eks. persondata, processtyring i transaktioner og selskabsstrukturer.

Firmaets klienter spænder fra større virksomheder med international profil, danske finansielle virksomheder, industrivirksomheder og vækstvirksomheder i forskellige brancher. Desuden beskæftiger advokaterne sig med landbrug og håndteringen af privates formue.

Efter et generationsskifte i 2006 voksede virksomheden til et moderne advokatkontor med en specialiseret og international profil, der har markeret sig i advokatmarkedet. Advokaterne er medlemmer af Danske Advokater og American Bar Association.

En stor del af advokaternes inspiration hentes fra deres arbejde i dansk eliteidræt, herunder samarbejdet med Team Danmark og bistand til en række danske sportsprofiler og velgørende organisationer i idrætten, herunder MH24, der er Mikkel Hansens håndboldprojekt mod mobning, og cykelprojektet La Flamme Rouge, der er Brian Holms kamp mod kræft.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Byttedagen er aflyst
- 60-årig fik bilen beslaglagt
- DM-sølv til Haslev-bowler
- Masser af børn deltog i Minimaraton i Faxe
- Der lukkes for vandet i Terslev
- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
- Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst