Mød Silja fra Ramasjang på Børn & Dyr

Mandag 4. juni 2018 kl. 13:23

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mød Silja fra Ramasjang på Børn & Dyr
Silja fra Ramasjang.

Mød Silja fra Ramasjang på Børn & Dyr
Andrea Søllested, vinderen af sidste års Store Bagedyst.
Børn og barnlige sjæle kan se frem til mere end kaninhop, hesteshow og nuttede kalve på Bregentved Dyrskue. I år kommer Silja fra Ramasjang nemlig forbi med sang, musik og højt humør.


Når der i weekenden den 30. juni til 1. juli er dyrskue på Bregentved - er der meget at se frem til.
På åbningsdagen lørdag den 30. juni kl. 12 på legepladsen springer den kendte tv-vært Silja fra Sommer Summarum på scenen og giver en dejlig akustisk koncert med masser af kendte børnesange. Og der skal være en første gang for alting, og det er der også for Silja, som ikke tidligere har været på Børn & Dyr på Bregentved.
- Det er rigtig, at jeg ikke har været på det dyrskue før, så jeg glæder mig utrolig meget. Et dyrskue der i den grad har fokus på børnene og dyrene lyder til at være det helt rigtige sted for mig, siger tv-værten, der i disse uger turnere rundt og giver koncerter i hele landet.
Og skulle man have lyst til en selfie og en hurtig snak bagefter bliver der helt sikkert også tid til det, understreger den populære børnevært.
- I dag er det ikke så meget autografer, som et billede til Facebook eller Instagram der efterspørges, og det er der altid tid til. Så siger jeg selvfølgelig gerne hej og giver en krammer efter showet, det manglede da bare. Så hvad er det, man siger på de kanter? Ses vi ikke før, så ses vi på Bregentved.


Vinderen af sidste års Store Bagedyst, Andrea Søllested, kommer på Børn og Dyr på Bregentved
Der bliver også lidt til den søde tand, når store og små i år løber ind på Bregentved Dyrskue. Andrea Søllested fra Næstved, der sidste år vandt den populære konkurrence, som løb over skærmen på DR i den bedste sendetid, skal være med til at gøre Bregentved Dyrskue endnu mere begivenhedsrigt og tiltrække kageglade gæster.
- Vi er i fuld gang med at strikke et spændende program sammen, som jeg ikke vil fortælle om endnu, da vi lige mangler de sidste detaljer, men jeg håber selvfølgelig, at der kommer mange nysgerrige mennesker forbi, siger Andrea Søllested.
Andrea, som til dagligt arbejder som selvstændig kostumedesigner og skrædder, har ikke tidligere været på dyrskuet, men kender alligevel til arrangementet.
- For flere år siden arbejdede jeg på en gård, hvor børnene i løbet af foråret kom forbi og trænede med stedets dyr og samtidig forberedte sig på at udstille og øvede sig i at gå ring. Alle forberedelserne var fascinerende at følge med i, og derfor glæder jeg mig til at se frugten af de mange børns anstrengelser, fortæller hun.

Faktaboks
Børn & Dyr på Bregentved blev første gang afholdt i 1969 og hed frem til halvfemserne Bregentvedstævnet. Dyrskuet bliver afholdt i den smukke Piberhusfold, som ligger nær Bregentved Gods ved Haslev på Midtsjælland.
På børnedyrskuet dyster op imod 250 børn sammen med deres kæledyr om den eftertragtede Bregentvedpræmie eller deltager i andre 4H-aktiviteter.
For mange 4H´ere er dyrskuet den store eksamen efter flere måneders forberedelse i foreningen, hvor de har lært om pasning og pleje af deres kæledyr.
Hvert år besøger ca. 12.000 gæster børnedyrskuet, der foregår lørdag og søndag den 30 juni og 1. juli.Bregentvedstævnet 2016.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
- Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
- Special Olympics håndboldstævne i Haslev
- Foredrag i Huset i Faxe Ladeplads
- Børnekoncert med Dissing & Las - gratis...
- Kør med veterantog til og fra Haslev på søndag
- KunstKaskade afholder sin første udstilling
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst