Yderligere tre grunde solgt i Eco Valley

Fredag 1. juni 2018 kl. 10:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Yderligere tre grunde solgt i Eco Valley
Ole Vive er en glad borgmester
Faxe Kommune: To lokale virksomheder i Rønnede rykker nu ud til den attraktive placering ved Sydmotorvejen.

AB Lauridsen Maskiner ApS og Johs. Møllers Maskiner A/S har tilsammen købt tre grunde i Eco Valley.

I begyndelsen af maj solgte Faxe Kommune den første grund i erhvervsområdet Eco Valley ved Sydmotorvejen i Rønnede. Nu har kommunen indgået aftale med Johs. Møllers Maskiner A/S og AB Lauridsen Maskiner ApS som sammenlagt har købt tre grunde i det attraktive erhvervsområde.

- Det er en stor glæde at byde endnu to virksomheder velkommen i Eco Valley, siger borgmester Ole Vive.

- Denne gang er det to virksomheder, som har haft deres domicil i Rønnede gennem mange år, og som nu har øjnet chancen for at udnytte den langt bedre placering helt op ad motorvejen. Både for synlighed og for bedre infrastruktur. Nu er vi kommet godt i gang med salget, og jeg ser frem til at alle tre virksomheder med deres beslutning vil inspirere andre til at tage samme gode beslutning, tilføjer borgmesteren.

Hans Holm er delejer og administrerende direktør for Johs. Møllers Maskiner A/S, en del af JMM Group.

Han glæder sig over, at virksomhedens behov for mere plads nu kan blive indfriet med købet af Symbiosen 3 og 5 i Rønnede.

- Vi har boet på Industrivej i Rønnede siden midten af 1970’erne, hvor vi har haft salgs- og serviceafdeling af entreprenørmaskiner og kraner i det østlige Danmark. Nu er vores lokalitet blevet for lille, og vi har været på udkig efter mulighed for at udvide, fortæller Hans Holm.

Infrastruktur og synlighed
En placering tæt på hovedfærdselsåren Sydmotorvejen har stor værdi for Johs. Møllers Maskiner A/S. Dels i forhold til nye, store maskiner som kommer fra fabrikker i Europa, dels i forhold til de maskiner, der kommer ind til reparation.

- Vores afdeling i Århus har gennem 20 år haft gavn af placeringen ved motorvejen, så synlighed betyder klart noget for os. Mange af vores kunder bevæger sig rundt via motorvejsnettet, derfor er det et godt sted for os at være synlig, siger Hans Holm og tilføjer:

- Og så har vi jo de rigtige medarbejdere, som har deres base og dagligdag her i Rønnede. Det betyder også noget for os at kunne holde fast i dem. Selvom vores hovedaktivitet jo egentlig er i og omkring hovedstaden.

JMM Group har seks afdelinger i Danmark med sammenlagt cirka 200 ansatte, de 35 i Rønnede.

Hen over sommeren vil planlægningsarbejdet med byggeri af lagerhal, værksted og salgsafdeling gå i gang. Forventningen er, at flytningen fra Industrivej vil ske inden for et år til halvandet.

Klar til at bygge
Hos AB Lauridsen Maskiner ApS på Jyderupvej i Rønnede er Søren Lauridsen og Steffen Hansen også begejstrede over købet af Symbiosen 7.

- Vi er faktisk klar til at sætte spaden i jorden, siger Søren Lauridsen, der sammen med Steffen Hansen ejer AB Lauridsen Maskiner ApS, som har ligget i Rønnede gennem de seneste 14 år.

Virksomheden sælger Kubota entreprenørmaskiner og øvrigt materiel til byggebranchen, ifølge Søren Lauridsen noget af det bredeste sortiment på markedet.

Men også hans virksomhed har fået behov for mere plads, så derfor var tiden moden - ligesom prisen ifølge Søren Lauridsen og Steffen Hansen også var den rette.

- Vi lever ikke af strøgkunder, men det er klart, at det har betydning for os at være synlige. Derfor er både den bedre infrastruktur og synligheden fra motorvejen oplagt for os. Vi glæder os til at komme i gang, siger Søren Lauridsen.

- Vi glæder os rigtig meget over at kunne vise vores sortiment på en langt bedre måde end tidligere, når vi flytter ud til Eco Valley, siger Steffen Hansen.

AB Lauridsen Maskiner ApS vil bygge 2.500 kvadratmeter administration, lagerbygning og klargøringshal. De påtænker at lave et større demonstrationsområde til maskinerne.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
- Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
- Special Olympics håndboldstævne i Haslev
- Foredrag i Huset i Faxe Ladeplads
- Børnekoncert med Dissing & Las - gratis...
- Kør med veterantog til og fra Haslev på søndag
- KunstKaskade afholder sin første udstilling
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst