Spring køen over - bestil tid i Borgerservice

Onsdag 16. maj 2018 kl. 13:54

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Spring køen over - bestil tid i Borgerservice
Husk passet: Sommeren står for døren, og det er højsæson for bestilling af pas. Husk at du kan gøre det nemt for dig selv: Bestil tid, før du går til Bibliotek & Borgerservice i Haslev eller Faxe.

Køen kan være lang og ventetiden irriterende, hvis man har et ærinde i borgerservice. Men der er slet ingen grund til at fortvivle.

Hvis man vil undgå at vente, kan man nemlig bestille tid, hvis man har brug for et nyt pas, kørekort, NemId eller noget andet, man har brug for hjælp til. Man kan gøre det via kommunens hjemmeside, man kan ringe på telefon 56 20 30 00 eller bestille tiden til et senere besøg, hvis man alligevel er på biblioteket.

Da Faxe Kommune sidst lavet måling på ordningen, viste det sig, at 12 procent af pasekspeditionerne skete ved forudgående tidsbestilling. Målingen blev foretaget hen over to måneder i foråret 2017, og ud af 1031 pasekspeditioner var de 124 på baggrund af tidsbestilling.

Målingen viser, at der er masser af potentiale for at spare borgerne for tid.

For hvis man bestiller tid, slipper man for både ventetid og unødig transport, hvis man er nødt til at komme tilbage til borgerservice en anden dag.

Og alle vinder faktisk på det. De ansatte i borgerservice får frigjort mere tid til at betjene de borgere, som ikke kan betjene sig selv via selvbetjeningsløsningerne på nettet. Og borgerservice kan tilpasse borgernes muligheder for tidsbestilling, så der i sæsonen er flere tider til eksempelvis pas, eller der kan åbnes for tidsbestilling udenfor den ordinære åbningstid.

I det hele taget øger det mulighederne for forberedelse og bedre fleksibilitet i borgerservice, hvis flere borgere benytter tidsbestilling.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
- Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
- Special Olympics håndboldstævne i Haslev
- Foredrag i Huset i Faxe Ladeplads
- Børnekoncert med Dissing & Las - gratis...
- Kør med veterantog til og fra Haslev på søndag
- KunstKaskade afholder sin første udstilling
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst