Sov Ude sammen med De Blå Haslevspejdere

Fredag 18. maj 2018 kl. 15:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Sov Ude sammen med De Blå Haslevspejdere
Sov Ude sammen med De Blå Haslevspejdere
At sove ude under stjernerne er en oplevelse hver gang. Lørdag den 26. maj inviterer De Blå Haslevspejdere alle til at tilbringe en dag og en nat i det fri.

Arrangementet er en del af Det Danske Spejderkorps’ initiativ: Sov Ude. Formålet er at få mange flere med ud i det fri. Uanset om man er spejder eller ej inviteres man med udenfor til hygge, madlavning, aktiviteter, afslapning og en nat med månen og stjernerne som natlampe.

De Blå Haslevspejdere er en af de mere end halvtreds spejdergrupper landet over, der inviterer til Sov Ude. - Planen er, at vi mødes og er sammen om at slå telte op. Vi laver også en bivuak til dem, der hellere vil sove med direkte kig til stjernerne. Og så skal vi selvfølgelig have gang i bål, så vi kan få noget mad, fortæller Rikke Kamper, Gruppeleder i De Blå Haslevspejdere. Hun fortsætter: - Og når tusmørket falder, skal pandelampen frem, når vi skal på opdagelse i skoven.

Arrangementet begynder kl. 14 og varer til næste formiddag ca. kl. 10.30.
Sov Ude er en god anledning til at få gjort opmærksom på de mange muligheder og oplevelser, naturen gemmer på. Vi vil give en smagsprøve på noget af alt det, friluftslivet her i Haslev har at byde på, siger Rikke videre.

Ambitionerne med Sov Ude er, at dagen skal blive en national mærkedag, hvor endnu flere får lyst til at være med. Selvom idéen er startet hos Det Danske Spejderkorps, er de andre spejdere i Danmark også hoppet med på idéen. Også hos De Blå Haslevspejdere vil de gerne have flere lokale aktører med. - Vi håber næste år at få flere andre foreninger og klubber her fra Haslev og omegn med i Sov Ude – enten med et selvstændigt arrangement eller sammen med os, slutter Rikke Kamper.

Du kan læse mere om De Blå Haslevspejdere Sov Ude-arrangement på www.facebook.com/haslevspejderne hvor du finder flere praktiske oplysninger på en begivenhed der er oprettet, her kan du også tilmelde jer til Sov Ude.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
- Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
- Special Olympics håndboldstævne i Haslev
- Foredrag i Huset i Faxe Ladeplads
- Børnekoncert med Dissing & Las - gratis...
- Kør med veterantog til og fra Haslev på søndag
- KunstKaskade afholder sin første udstilling
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst