Ældre Sagens program er på gaden

Onsdag 16. maj 2018 kl. 11:15

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ældre Sagens program er på gaden
Tekst: Charlotte Thaysen, Foto: Jørgen Sandahl Skov

Så er Ældre Sagen Haslevs program på gaden. Igen i år med masser af aktiviteter, ture mv. Til august kan Ældre Sagen fejre 30 års jubilæum.

Så er Ældre Sagens program på gaden. Det spændende program byder på masser af faste ugentlige aktiviteter som billard, fitness, bowling, petanque, stavgang, traveture og socialt samvær.

Herudover er der specielle arrangementer som f.eks. Advokat Hans Elverdam, der kommer og fortæller om arveret mv, Peter Tanev fra TV2-Vejret kommer og underholder om det danske vejr, Gustav Wincklers søn Michael synger julen ind og i januar kommer fhv. chefpolitiinspektør Per Larsen fortæller om sit spændende liv.

Derudover er der masser af information i programmet, om besøgstjenesten, bisidderordning, influenzavaccination og andre relevante emner. Der er også frivillige der kan hjælpe med computeren osv.

Der er også yogahold for begyndere og personer med fx gigt, problemer med ryg, skulder eller lign., som ikke kan deltage på et almindeligt motionshold.

Og som noget nyt er der kommet »Vi spiser sammen«. Det er et forsøg på at afhjælpe ensomheden blandt ældre medborgere i Haslev og er et samarbejde med Haslev Bowlingcenter. Den første torsdag i måneden kl. 12 , startende fra 6. september kan man købe et godt måltid mad inkl vin, øl eller vand samt efterfølgende kaffe med småkager til en rimelig pris. Der er løbende, åben tilmelding til bowlingcenteret på tlf. 56 31 34 34, bedst på hverdage efter kl. 15. Der er begrænset antal pladser.

Den 24. august afholder Ældre Sagen 30 års jubilæumsfest på Emmaus, senere er der tur til Fredensborg slot, der er en todagestur til Tøndermarsken eller Rømø, Julemarked i Kiel, turist i København for en dag osv.

Så få fat i Ældresagens program, det ligger på biblioteket, ved indgangen til apoteket, hos fysioterapeuterne og fodterapeuterne.

Hvis man ønsker programmet sendt elektronisk, kan man sende en mail til formand Erik Stein, hvor man skriver »Program«, så sender han en returmail med programmet.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
- Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
- Special Olympics håndboldstævne i Haslev
- Foredrag i Huset i Faxe Ladeplads
- Børnekoncert med Dissing & Las - gratis...
- Kør med veterantog til og fra Haslev på søndag
- KunstKaskade afholder sin første udstilling
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst