Så er der lækker mad på Café Højen - nye forpagtere

Tirsdag 15. maj 2018 kl. 13:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Så er der lækker mad på Café Højen - nye forpagtere
Forpagterparret Tina Marrup og Jesper Petersen omgivet af golfklubbens formand Jørgen Petersen (tv) og club manager og træner Claus Clausen

Så er der lækker mad på Café Højen - nye forpagtere
Café Højen har allerede
Rønnede: Udsigten fra restauranten i Rønnede Golfklub er nok en af de bedste i kommunen - og nu venter der også rigtig gode madoplevelser alle ugens dage, for såvel golfspillere som alle andre, der gerne vil have god mad.

Tina Marrup og Jesper Petersen, der bor i Rønnede, har netop overtaget forpagtningen af Café Højen, og glæder sig til at byde alle velkomne. Til at kræse for maden har de ansat kokken Tanja Gravengaard, der også bor i Rønnede.

Kæresteparret Tina og Jesper driver også OK-tanken i Rønnede, men har længe gået og drømt om at have en kro. Det har de nu - næsten da - for livet i Café Højen skal være hyggeligt som på en kro, og ikke mindst med god mad.

Der er et righoldigt menukort, men derudover også dagens ret mandag til torsdag - og det er gode danske retter; frikadeller, hakkebøf, forloren hare, stegt flæsk og mørbrad. Og så koster dagens ret iøvrigt kun 89 kr. mandag til onsdag.

Torsdag, fredag og lørdag er der en stor buffet med is ad libitum til dessert, og både lørdag og søndag er der brunch med alt hvad der hører sig til - altsammen til rimelige priser. Brunch f.eks. kun 135 kr.

Café Højen tilbyder også smørrebrød og frokostplatte, en kop kaffe og en god kage. Se det hele på hjemmesiden.

Det er også muligt at holde sin fest i Café Højen, men så er der lige en ting man skal være klar over - og det er at i sommerhalvåret, skal en del af restauranten være åben for alle - så helt alene kan man ikke være under festen.

I vinterhalvåret, og når der er højsæson for konfirmationer, vil det dog være muligt at leje hele restauranten til sin fest.

Og når vi nu er ved fester, så gør Tina og Jesper, samt formanden for Rønnede Golf Klub, Jørgen Dalgård Petersen, opmærksom på, at har man bestilt en fest hos den tidligere forpagter, så skal man kontakte dem hurtigst muligt - for hverken klubben eller de nye forpagtere har fået overdraget noget som helst fra den tidligere forpagter.

Jørgen Dalgård Petersen glæder sig til samarbejdet med de nye forpagtere - og byder alle velkomne i Café Højen - uanset om man spiller golf eller ej.

Du kan kontakte Café Højen på tlf. 8191 6818 eller på email: jogt@cafehojen.com og du kan se menukortet på hjemmesiden www.roennede-golfklub.dk

Åbningstiderne er mandag til onsdag kl. 10-21, torsdag 10-21, fredag og lørdag kl. 10-22 og søndag 10 til 17.30.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
- Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
- Special Olympics håndboldstævne i Haslev
- Foredrag i Huset i Faxe Ladeplads
- Børnekoncert med Dissing & Las - gratis...
- Kør med veterantog til og fra Haslev på søndag
- KunstKaskade afholder sin første udstilling
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst