Det holdt hårdt men nu er første erhvervsgrund i Rønnede solgt

Onsdag 9. maj 2018 kl. 13:38

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Det holdt hårdt men nu er første erhvervsgrund i Rønnede solgt
Det er næsten på dato fire år siden dette billede af daværende borgmester Knud Erik Hansen blev taget - nu er første grund solgt

En større sydsjællandsk entreprenørvirksomhed har købt Symbiosen 9 i erhvervsområdet ved Sydmotorvejen i Rønnede. Borgmester Ole Vive glæder sig over, at der nu er kommet gang i salget.

Virksomheden der har købt grunden ønsker selv at melde ud om sine planer på et senere tidspunkt.

- Det er en stor fornøjelse, at den første køber af en erhvervsgrund i Rønnede har vist så meget interesse for området, at vi efter en budrunde har kunnet lave en aftale, siger borgmester Ole Vive med henvisning til, at 3 virksomheder viste interesse for netop Symbiosen 9.

- Området ligger fuldkommen klart til at blive erobret af virksomheder, som ser potentialet i en central placering på Sjælland. Med en beliggenhed tæt ved motorvejen er man lynhurtigt på vej både mod nord til København og mod syd til den kommende Femern Bælt-forbindelse, siger Ole Vive.

- Virksomheden har taget springet og viser vejen frem for andre, som også går med flyttetanker. Derfor synes jeg da også, at vi med dette salg bekræfter over for omverdenen, at Eco Valley er attraktivt. Nu er det ikke bare noget vi politikere siger.

Eco Valley har plads til virksomheder i alle størrelser, virksomheder som netop leder efter en optimal logistisk placering.

Grundene sælges til særdeles gode priser. Den mindste grund er på 5.150 kvadratmeter, mens den største enkeltstående grund er på 13.850 kvadratmeter. Det er derudover muligt at købe flere matrikler på samme tid, så erhvervsgrunden kan sammensættes til en størrelse, der dækker særlige behov.

Byggesagsbehandlerne i kommunen sidder klar til at give grønt lys til erhvervsbyggeri. Ved Dansk Byggeris seneste barometer over byggesagsbehandling i kommunerne ligger Faxe Kommune i top 10 over de hurtigste kommuner i landet - på en delt 5. plads.

Og Faxe Kommunes erhvervsrådgivere i Business Faxe er klar med rådgivning til både små og store virksomheder.
© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Tag med Kunstklubben Faxe på Skulptur-tur
- Haslev Box Cup afvikles på lørdag og søndag
- Verdens Gang - og DR
- Fælles budgetforslag fra S, SF og Enhedslisten
- Influenzasæsonen er snart over os - bliv vaccineret
- Visens Venner inviterer til sæsonstarts-koncert
- Freja og Athos klubmestre
- Lær at bruge en hjertestarter
- Klimakonference på Lindersvold
- Drenge sigtet for hærværk
- Filmaften i Hylleholt Sogn
- HF’ere fra VUC i Faxe på Talent Camp
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
-
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst