Business Faxe tættere på erhvervslivet

Tirsdag 15. maj 2018 kl. 09:35

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Business Faxe tættere på erhvervslivet
Repræsentanter fra Business Faxes bestyrelse tager imod alle interesserede til månedlige dialogmøder første gang den 5. juni. Foto: Kristian Stigel Kristensen//Fotografisk Værksted

Tættere på: Et nyt initiativ skal bringe Business Faxe og erhvervslivet endnu tættere på hinanden.

Hver den 1. tirsdag i måneden kan alle interesserede fremover møde repræsentanter for Business Faxes bestyrelse og daglige ledelse til en uformel snak om den lokale erhvervsrettede indsats, som Business Faxe varetager på vegne af Faxe Kommune.

Første gang den 5. juni og fremover hver den 1. tirsdag i måneden sidder repræsentanter for Business Faxes ledelse klar kl. 19-21 til at tage imod alle dem, der måtte have spørgsmål eller input til erhvervsorganisationens arbejde.

Bestyrelsesformand Sten Corfix Jensen, der er advokat (H) og partner i Advokatfirmaet Svendsen, forklarer om baggrunden for det nye initiativ:

- Vi vil gerne sikre en større åbenhed og transparens omkring vores arbejde og samtidig fremme den dialog, der kan bringe os endnu tættere på det lokale erhvervsliv. Derfor stiller vi i Business Faxes ledelse os til rådighed uden på forhånd at have fastsat særlige temaer for møderne. Idéen er i høj grad at lade virksomhederne, vores medlemmer og andre interessenter sætte dagsordenen.

Værdigrundlag udmøntet i praksis
Det nye initiativ er et eksempel på udmøntningen af et nyt værdigrundlag bygget på troværdighed, åbenhed og samhørighed, som Business Faxe for nylig har fastlagt.

Erhvervsdirektør Tomas Legarth forklarer:
- Når man som organisation fastlægger et nyt værdigrundlag, så kan det meget nemt blive ved de flotte ord. Vores målsætning er, at vores nye værdier skal udtrykke det, vi er, det vi står for og måden, vi gør tingene på. Én af måderne rent faktisk at udmønte vores værdier i praksis på er ved at indbyde vores interessenter til endnu større grad af dialog, om det arbejde vi går og laver.

Alle interesserede er velkomne, men det kræver tilmelding at deltage i dialogmøderne, som man kan tilmelde sig via Business Faxes hjemmeside: businessfaxe.dk.


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Kreativ hverdagskunst i Dalby Tureby Husflidforening
- Afslutningsturnering i Rønnede Golfklub
- Unik udstilling i Dalbys lidt hemmelige museum
- Kalklandet - ny musik af Michael Milo Jørgensen
- Byttedag
- Kold krig, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Geomuseum
- Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl er Grand Prix-dommere i Faxe
- Special Olympics håndboldstævne i Haslev
- Foredrag i Huset i Faxe Ladeplads
- Børnekoncert med Dissing & Las - gratis...
- Kør med veterantog til og fra Haslev på søndag
- KunstKaskade afholder sin første udstilling
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst