Prisuddeling 2018

Mandag 9. april 2018 kl. 09:59

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Prisuddeling 2018
Haslev UniCykel Klub.

Prisuddeling 2018
Fritidsprisen gik til Johnny Andersen, afgående formand for Faxe Kommunes Folkeoplysningsudvalg
Så blev der igen uddelt et væld af priser på Kultunariet. I år var der 54 modtagere af mesterskabspriser, de havde vundet i alt 112 mesterskaber ved VM, NM, DM eller OL. Derudover blev Ungdomslederprisen og Fritidsprisen uddelt.


Der var hyggelig stemning ved prisuddelingen torsdag aften, hvor et hav af priser blev uddelt. Det var formand for Plan & Kulturudvalget Rene Tuekær, som sammen med Lars Folman og Tanja Larsson, ligeledes fra udvalget, der uddelte de mange priserne.

Fritidsprisen 2017
Fritidsprisen gik til Johnny Andersen, afgående formand for Faxe Kommunes Folkeoplysningsudvalg, som i mere end et halvt århundrede har været engageret i det mangfoldige frivillige foreningsliv på mange måder.
Johnny Andersen har altid haft energi og lyst til det frivillige, og er ofte hurtigt blevet engageret i foreninger, som blandt mange andre tæller Haslev KFUM og Haslev Volleyball. Baggrunden for indstillingen var derudover hans store engagement og virke i det kommunale Folkeoplysningsudvalg, først i Haslev Kommune og efterfølgende i Faxe Kommune.

Johnny Andersen sagde i sin takketale, at ca halvdelen af kommunens borger er engageret i enten aftenskole eller idrætsforeninger, og udtalte: »Kun i fællesskab når vi det vi gerne vil«.

Senere fortalte han, at både foreninger og folkeoplysningsaktiviteter giver folk færdigheder. Både når man går på aftenskole, er frivillig i en forening og som sportsudøver opnår man færdigheder: - På en eller anden måde bliver der plads til alle, alle kan bidrage. Når man er frivillig gør man det af interesse, ikke fordi man får noget for det. Og så bliver man selv dygtigere...

Ungdomslederprisen
Ungdomslederprisen 2017 gik til bestyrelsen i Spotlight. Spotlight er Haslevs amatør-teaterforening for børn og unge i alderen 6-15 år. Forestillingerne er for børn i alle aldre og er fyldt med sang og musik, dans og spas og gode historier.

Spotlight har eksisteret siden 1991, og bestyrelsen lægger et meget stort frivilligt arbejde i samarbejdet med børn og forældre. Der øves til forestillinger, laves kostumer, lys, lyd og sminke. Der laves øveweekender for 35-40 børn plus forældre. Alt dette gøres med glæde og flere i bestyrelsen har siddet i mere end 5 år.

Dorthe Eilsø, som er formand for Spotlights bestyrelse fortalte i sin takketale bl.a. at de hører fra skolerne, at man kan kende Spotlight-børnene, fordi selv de generte godt tør stille sig op ved tavlen. Og så sætter hun stor pris på den hjælpsomhed Spotlightbørnene udviser. Så det var en stolt formand.

Mesterskabspriser
54 personer var indstillet til at modtage en Mesterskabspris, hvilket i alt omfatter 112 mesterskaber. Prismodtagerne har enten individuelt eller på hold vundet guld, sølv eller bronze ved OL, VM, NM eller DM. De indstillede idrætsudøvere er alle tilknyttet en forening, der hører til i Faxe Kommune.

Priserne gik til ryttere fra Has­lev Køre- og Rideforening, Badmintonspillere fra Faxe Badminton Club, Skytter fra Kongsted Skytteforening, Sportsudøvere fra Haslev Hockey og Floorball Team, Tiatleter fra 2Tri Ungdom, Triatlet fra Triatlonklubben 2tri, Roere fra Roklubben Viking, Trampolinspringere fra Haslev Trampolin og Turngymnaster (HTT) samt cyklister fra Haslev Uni Cykel Klub (HUCK).

Ind i mellem prisuddelingerne satte både Faxe Gospel og Faxe Blæserne musikalsk gang i salen.

Alt i alt en hyggelig aften med mange glade prismodtagere.


Haslev Hockey og Floorball team som vandt OL guld, Claus Cubbin og Tim Buch.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Verdens Gang - og DR
- Fælles budgetforslag fra S, SF og Enhedslisten
- Influenzasæsonen er snart over os - bliv vaccineret
- Visens Venner inviterer til sæsonstarts-koncert
- Freja og Athos klubmestre
- Lær at bruge en hjertestarter
- Klimakonference på Lindersvold
- Drenge sigtet for hærværk
- Filmaften i Hylleholt Sogn
- HF’ere fra VUC i Faxe på Talent Camp
- Nu er Tobias godt kørende
- Åbent hus i Landbomuseet på Folehavegaard
Klik venligst
Klik venligst
-
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst