Ingen indblanding

Torsdag 5. april 2018 kl. 14:22

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ingen indblanding
Indlæg af:
Eli Jacobi Nielsen
Gruppeformand, DF, Faxe Byråd
Prins Buris Vej 19
Karise


Selvom forhandlingerne omkring OK18 går meget langsomt, er der fortsat håb om at det lykkes at undgå en konflikt på området. Det forekommer derfor vel tidligt at Enhedslisten allerede nu stiller forslag i Økonomiudvalget om hvad midlerne fra en evt. besparelse ifm lockout skal anvendes til, samtidig med at forslaget ensidigt fokuserer på den ene part i konflikten: „i form af efteruddannelse, forbedring af arbejdsmiljø, faciliteter eller lignende investeringer i disse medarbejdere”.

At man i en række kommuner har valgt at melde ud allerede, kan evt. skyldes at Enhedslisten har mere indflydelse de pågældende steder, det kan blot konstateres at der i Økonomiudvalget kun var støtte til forslaget fra liste Ø.

I et debatindlæg den 5. april 2018 kalder Lars Christensen forslaget for en „tillidserklæring til borgere og ansatte” og fortsætter, vanen tro, med at anfægte DF’s holdning til sagen. Det er ikke umiddelbart klart hvordan tilliden til borgerne skulle være blevet udtrykt i forslaget, men selvom DF naturligvis også har tillid til medarbejderne generelt, finder vi det mere rimeligt at afvente resultatet af forhandlingerne, og i givet fald først og fremmest fokusere på de borgere der bliver berørt, det kunne eksempelvis være skoleelever der får behov for ekstraundervisning inden afsluttende prøver.

Hos DF i Faxe har vi som nævnt også respekt for det arbejde de offentligt ansatte udfører, ikke mindst de ofte oversete grupper indenfor ældrepleje o.lign., men vi har også respekt for „den danske model”.

Vi bevarer jordforbindelsen, afventer udkommet af forhandlingerne, og forfalder ikke til den højtravende og forældede klassekampsretorik om „de allermest velbjærgede” vs „dem på samfundets bund” som Enhedslisten desværre ser sig nødsaget til at benytte sig af!

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Trist skamfering af byens største ægte kastanjetræ
- Et budget med god sammenhæng
- Derfor siger vi nej til budgettet
- Et markant budget
- Udkast til øget adgang til naturoplevelser
- Udvikling i hele Danmark
- Jeg er fløjtende ligeglad
- Et dilemma i demokratiet
- Nå, Venstreblå blev lyserød
- Tak for stafet For Livet i Haslev
- Forringelse af busdriften i Faxe Kommune
- Hvor BLÅ er det Blå flertal i Faxe egentligt?
Klik venligst
Klik venligst
-
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst