Karise fester med Melodi Grand Prix en hel dag

Mandag 9. april 2018 kl. 09:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Karise fester med Melodi Grand Prix en hel dag
Svend Aage Hansen, Kenneth Jensen og Rikke Reinhard fra Kluturhuset Leopold glæder sig til den 21. april

Karise fester med Melodi Grand Prix en hel dag
Kenneth Jensen er en STOR fan af Melodi Grand Prix
Musik og fest: Vidste du at der findes en forening for fans af Melodi Grand Prix? Sikkert ikke, men det gør der altså, og den forening inviterer til stor fest i Karise lørdag den 21. april.

Primus motor i det store arrangement er Kenneth Jensen der bor i Karise. Sidste år var det også ham der stod bag en lignende fest i Kulturhuset Leopold, og det blev en stor succes - så selvfølgelig skal festen gentages.

Den store Grand Prix-dag er delt op i flere etaper. Første etape i Kulturhuset Leopold er fra kl. 11.00 til 15.00. Her er alle velkomne og til de første 150 gæster er der chokoladekage og frugt sponseret af Superbrugsen i Karise og Karise Bageri.

De store shows i anledningen af Det internationale Melodi Grand Prix’s 50 og 60 års jubilæum bliver vist, der er salg af t-shirts og andet merchandise, Svend Aage Hansen har en stand hvor han fortæller om Karise - og så kan man naturligvis få en snak med medlemmer af foreningen melodigrandprixfans.dk

Når klokken runder 14 starter et lukket arrangement, kun for medlemmer af foreningen. De hygger sig frem til kl. 02 med god mad, masser af musik og selvfølgelig karaoke, så man kan føre sig frem som de rigtige Melodi Grand Prix-stjerner.

De som endnu ikke er blevet trætte, men vil feste videre, kan gå over på den anden side af vejen - på Karise Bodega, hvor der også vil være Grand Prix-stemning frem til kl. 05.00.

Danmarks festligste forening

Kenneth Jensen er stor Melodi Grand Prix-fan. Rigtig stor endda - lige fra år 2000 hvor Brødrene Olsen vandt i Globen i Stockholm. Og fra 2010 har han været medlem af den officielle fanklub melodigrandprixfans.dk.

Han har været til masser af danske Melodi Grand Prix, senest i Aalborg i år, hvor man kunne se Kenneth i fjernsynet, da vinderen Jonas Rasmussen gav ham en kæmpe krammer på vej til scenen for at blive hyldet.

Hvis man skal til Lissabon fra den 8. til 12. maj kan man støde på Kenneth, for han skal selvfølgelig der ned for at overvære det internationale Melodi Grand Prix - og i år tror han på et topresultat for Danmark.

En række lokale sponsorer gør det muligt at afholde den store fest i Karise. Foruden Superbrugsen og Karise Bageri er det bl.a. Hardballshoppen, Fakta, Deres Fodterapeut, Karise Håndværker- og Borgerforening og Kulturhuset Leopold.

Hvis du ærgrer dig over ikke at kunne være med til den lukkede del af festen, så er der råd for det. Du skal bare melde dig ind i det de selv kalder for Danmarks festligste forening: melodigrandprixfans.dk (uden bindestreger) - men du skal gøre det hurtigt, for tilmeldingsfristen til festen er tirsdag...

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Verdens Gang - og DR
- Fælles budgetforslag fra S, SF og Enhedslisten
- Influenzasæsonen er snart over os - bliv vaccineret
- Visens Venner inviterer til sæsonstarts-koncert
- Freja og Athos klubmestre
- Lær at bruge en hjertestarter
- Klimakonference på Lindersvold
- Drenge sigtet for hærværk
- Filmaften i Hylleholt Sogn
- HF’ere fra VUC i Faxe på Talent Camp
- Nu er Tobias godt kørende
- Åbent hus i Landbomuseet på Folehavegaard
Klik venligst
-
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst