Mødested for mænd mangler plads

Onsdag 4. april 2018 kl. 11:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mødested for mænd mangler plads
Der var stor tilslutning da der var opstartsmøde for et nyt mødested for mænd, som er planlagt til at have både træ- og metalværksted. Nu holdes der stiftende generalforsamling i foreningen. Der mangler stadig et ca 2-300 m2 stort mødested...


Ved orienteringsmøde hos AOF Øst den 26. marts vedr. det kommende Mænds Mødesteder Haslev mødte 55 mænd op, heraf meldte 27 sig til den stiftende generalforsamling, som foregår den 18. april kl. 19 hos AOF Øst, Slagterivej 17, Haslev.

- Det synes vi var et rigtigt godt resultat. Der er jo nok flere af jer andre der senere vil være medlemmer af vort Mødested i Haslev. Hvis I er interesseret i at deltage i projektet fra starten og dermed få indflydelse på projektet, er der jo stadig tid til at tilmelde jer som medlemmer. Henvend jer til mig eller John og få herved adgang til den stiftende generalforsamling den 18. april kl. 19 hos AOF øst Slagterivej 17 Haslev, skriver Torben Kastholm i et informationsbrev sendt til de 55 der mødte op til den indledende orienteringsaften.

Mangler bare værkstedet
Det er meningen at det kommende Mænds Mødested Haslev skal rumme et træ- og et metalværksted, og så selvfølgelig »en slyngelstue« hvor der kan spilles fx billard, kort eller lignende.

Men de leder stadig efter et sted, der kan lejes til rimelige penge, og med en beliggenhed så tæt som muligt på Haslev. Pladsbehovet er ca. 200-300 m2. Det må gerne være et sted der trænger til omsorg, men ikke en ruin. Alle forslag er velkomne, da meget afhænger af om vi kan finde noget der kan bruges.

Har man lyst til at være med i foreningen, eller kender man et godt sted de kan holde til, er man velkommen til at kontakte Torben Kastholm tlf 42440315 Mail torbentkhg80@gmail.com eller John Nordberg på tlf: 28698141 johnnordberghansen@gmail.com.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Verdens Gang - og DR
- Fælles budgetforslag fra S, SF og Enhedslisten
- Influenzasæsonen er snart over os - bliv vaccineret
- Visens Venner inviterer til sæsonstarts-koncert
- Freja og Athos klubmestre
- Lær at bruge en hjertestarter
- Klimakonference på Lindersvold
- Drenge sigtet for hærværk
- Filmaften i Hylleholt Sogn
- HF’ere fra VUC i Faxe på Talent Camp
- Nu er Tobias godt kørende
- Åbent hus i Landbomuseet på Folehavegaard
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
-
Klik venligst