Mord på færgen til Palermo...

Tirsdag 3. april 2018 kl. 09:27

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mord på færgen til Palermo...
Hans-Willy Bautz var også en af arrangørerne til den nyligt afholdte Minibogmesse i Haslev. Foto: Charlotte Thaysen

Vores lokale Hans-Willy Bautz har skrevet en ny bog med titlen »Mord på færgen til Palermo«. Lørdag den 7. april kl. 11-13 kan man møde forfatteren selv i Haslev Boghandel, hvor han vil signere eksemplarer af bogen.


Handlingen i Hans-Willy Bautz nye bog udspiller sig på Sicilien, hvor konen til en redaktør fra Palermo under mystiske omstændigheder myrdes om bord på en færge.

Michael Bech, en dansk-tysk journalist, havde netop lært parret at kende og tilbyder sin kollega at hjælpe med at finde frem til motivet til mordet. Undervejs møder Michael Bech en kvindelig siciliansk kriminalkommissær, der ikke kun skal opklare mordet på redaktørens kone, men også hvorfor man har fundet en skindød og flere friske lig i gamle kister i Palermos katakomber.

Der opstår mere end bare sympati mellem journalisten og kommissæren. I tæt samarbejde kommer de på sporet af utrolige kriminelle aktiviteter, men formår også at nyde livet, som de et par gange er ved at miste under dramatiske omstændigheder.

Med blandingen af fakta og fiktion, historie, gastronomi og turisme sammen med en portion kærlighed og erotik bliver Mord på færgen til Palermo interessant og spændende læsning for krimifans og alle dem, der elsker Italien.

Om forfatteren
Hans-Willy Bautz er født 1946 i Haslev. Han er handelsuddannet og har arbejdet i bilbranchen. I de seneste mange år har han arbejdet som selvlært journalist. Fra 1984 til 2014 arbejdede han i Uetze ved Hannover i Tyskland, hvor han udgav en ugeavis. I Tyskland har han fået udgivet to bøger med fortællinger og to kriminalromaner. I 2014 vendte han tilbage til Haslev, og han bruger bl.a. tiden på at skrive bøger.

Hans-Willy var også en af idemagerne bag Minibogmessen i Haslev, som foregik på biblioteket i starten af februar. Messen blev en stor succes.

Lørdag den 7. april kl. 11-13 kan man møde forfatteren selv i Haslev Boghandel, hvor han vil signere eksemplarer af bogen. Og boghandleren selv, Steen Wisler, byder på et glas siciliansk vin.


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Verdens Gang - og DR
- Fælles budgetforslag fra S, SF og Enhedslisten
- Influenzasæsonen er snart over os - bliv vaccineret
- Visens Venner inviterer til sæsonstarts-koncert
- Freja og Athos klubmestre
- Lær at bruge en hjertestarter
- Klimakonference på Lindersvold
- Drenge sigtet for hærværk
- Filmaften i Hylleholt Sogn
- HF’ere fra VUC i Faxe på Talent Camp
- Nu er Tobias godt kørende
- Åbent hus i Landbomuseet på Folehavegaard
Klik venligst
-
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst