Økonomidage hos Suzuki

Torsdag 8. marts 2018 kl. 14:46

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Økonomidage hos Suzuki
Bilcentret Haslev inviterer fra den 12. marts og 2 uger frem til økonomidage med et særligt åbent hus arrangement søndag, den 18. marts.


Økonomisk tryghed har en stadigt stigende betydning, når familien Danmark køber ny bil. Hvad koster det at servicere bilen, hvad kan man forvente af værditab og hvad med garantien og løbende udgifter til fx ejerafgift og benzinforbrug, er typiske og ofte stillede spørgsmål, når bilmodellen skal vælges.

Suzuki er kendt for biler med god kvalitet, høj driftssikkerhed og lavt benzinforbrug, hvilket giver kunderne et trygt bilejerskab.

Og når bilmærket rydder bordet og både sætter sig på 1., 2. og 3. pladsen i en stor analyse af totaløkonomien blandt 19 modeller i mini-klassen, er det alligevel noget af en bedrift.

Det er tilfældet i bilpriser.dk’s analyse af minibilerne på det danske marked, hvor eksperterne har regnet på værditab, udgifter til brændstof og ejerafgift samt finansieringsomkostninger over 80.000 kørte km over en periode på 4 år. Her indtager den nye Suzuki Swift 1. pladsen med en pris på 1,63 kroner pr. km. Skarpt forfulgt af Suzuki Baleno, der indtager 2. pladsen, og Suzuki Ignis der placerer sig på analysens 3. plads.

Benzin til 10.000 km
Det flotte hattrick i god totaløkonomi fejres med økonomikampagnen over de næste uger. Her vil Suzuki forhandlerne sætte fokus på rådgivning om den økonomiske side af bilkøbet, og vælger man at købe en af de 3 mestre i totaløkonomi, får man benzin med til de første ca. 10.000 km i den nye Suzuki. Et tilbud, der gælder ved køb af en Suzuki Swift, Ignis eller Baleno frem til den 28. marts.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Tag med Kunstklubben Faxe på Skulptur-tur
- Haslev Box Cup afvikles på lørdag og søndag
- Verdens Gang - og DR
- Fælles budgetforslag fra S, SF og Enhedslisten
- Influenzasæsonen er snart over os - bliv vaccineret
- Visens Venner inviterer til sæsonstarts-koncert
- Freja og Athos klubmestre
- Lær at bruge en hjertestarter
- Klimakonference på Lindersvold
- Drenge sigtet for hærværk
- Filmaften i Hylleholt Sogn
- HF’ere fra VUC i Faxe på Talent Camp
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
-
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst