Hvor blev bænkene af? Her er de...

Torsdag 1. februar 2018 kl. 11:21

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hvor blev bænkene af? Her er de...
Indlæg af:
Svend Aage Hansen,
Drosselvej 3,
Karise


„Hvor blev bænkene egentlig af“ har man spurgt om i Haslev efter bymidtens renovering. Her får du svaret via Svend Aage Hansens indlæg:

Tilbage i september/oktober måned fik jeg stoppet skrotningen af en stor del af det blå byinventar i Haslev, og jeg fik herved overdraget materiellet.

Med hjælp af mit barnebarn vognmand Tim Hansen, Karise (verdensmester i kranbetjening 2016), fik jeg oplagret materiellet på en af mine ejendomme.

Jeg starter jo ikke sådan et renoveringsprojekt, uden at jeg har gennemtænkt arbejdsgang og selvfølgelig den fremtidige anvendelse af materiellet. Projektet har jeg navngivet „Yt til nyt i Karise“ og vil med dette genoprette - i første omgang - opsætning af op til 15 bænke på passende steder i Karise by, til gavn for ældre m.v. , som har behov for et hvil, eller på steder hvor der er en interessant udsigt eller lignende.

I min tid som formand for Karise Håndværker og Borgerforening fra 1967- 1996 (i alt 29 år) har jeg været med til rigtig mange projekter i foreningens regi til gavn for byen. Legepladser, parkeringsarealer, telefonboks, toiletbygning, Byens logo, og ikke mindst den kendte opsætning af Dannebrog i forretningernes åbningstider.
Der har således stået mange bænke rundt omkring i byen men når det ikke bliver vedligeholdt, går det til.

Jeg henvendte mig derfor til „Karise Dialog forum“, som p.t. er lidt aktiv for forskellige projekter i Karise. Jeg havde derved forventet, at jeg ville blive indbudt til et møde, så jeg kunne forelægge mit projekt m.v. men jeg fik en kort meddelelse, at man havde fotograferet materiellet, og så ville man søge oplysninger om priser på renovering og mulighed for at søge sponsorater, og ikke mindst overveje om man ville gå med i projektet (november 2017) og vende tilbage i medio januar. Tilbagemeldingen blev, at man nu har besluttet ikke at gå med i projektet „Yt til nyt i Karise“.

Jeg har selvfølgelig for længst igangsat renoveringen her i vinterperioden, et par raske frivillige har afmonteret alle brædder, og de er lagt til tørre, så de til foråret kan males m.v., og materiellet kan tages i anvendelse til sommer, men hvis ikke „Karise by“ ønsker anvendelse, er der helt sikkert andre driftige borgerforeninger eller grundejerforeninger m.v., herunder Haslev Handelstandsforening med henvisning til Thomas Nielsens bemærkning, om at bænkene mangler hele vejen op og ned ad Jernbanegade, der ville overtage materiellet.

Skulle det ikke være tilfælde, er den næste mulighed, at sætte materiellet i „Den Blå Avis“, især når materiellet stadig er „blåt“.


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Havde håbet på flere sygeplejersker
- Radikale i Faxe ønsker børnene tillykke
- Spildevand - spørgsmål til kommunaldirektøren
- Ønsker fuglebeskyttelse yderligere amputeret
- Ja tak til rent postevand
- Trist skamfering af byens største ægte kastanjetræ
- Et budget med god sammenhæng
- Derfor siger vi nej til budgettet
- Et markant budget
- Udkast til øget adgang til naturoplevelser
- Udvikling i hele Danmark
- Jeg er fløjtende ligeglad
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst