Tomas fra Marelunden gjorde X Factor magisk - SE VIDEO

Onsdag 3. januar 2018 kl. 15:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Tomas fra Marelunden gjorde X Factor magisk - SE VIDEO
Tomas Zawadski tog X Factor-dommerne med storm

Faxe: Langt ude på landet, for enden af den lille vej Marelunden ved Lille Torøje, bor Tomas Zawadski sammen med sin kone Pernille Zawadska og deres tre piger på 6, 8 og 10 år.

Til daglig lever Tomas et stille og roligt liv som kirkesanger i Dalby og Tureby kirker - og dertil kommer jobs som dinnermusiker og „almindelig“ musiker, men nu tyder meget på at der bliver vendt op og ned på hans tilværelse - for han stillede op i X Factor.

Ved hans første optræden foran Thomas Blachmann, Sanne Salomonsen og Remee var der lutter lovord fra de tre dommere. „Magisk“ var det ord den ellers kritiske Blachmann brugte - og det var meget rammende.

Så mon ikke vi kommer til at følge Tomas Zawadski i lang tid i X Factor? Tomas ved det godt, men han hverken må eller vil sige andet end at han er gået videre efter første audition.

Tomas Zawadski skriver sine egne sange og melodier - meget smukke melodier og lige så smukke tekster, der så absolut lever op til hans mening om at musik skal være autentisk, nærværende og sand.

Men hvorfor så stille op i X Factor, der for mange virker temmelig overfladisk? Faktisk var det heller ikke noget Tomas havde haft i tankerne - lige indtil DR kontaktede ham, for at høre om han og en kammerat ville stille op som gruppe.
Det ville kammeraten ikke, så Tomas spurgte om han måtte stille op alene. Det måtte han gerne - og så tog han dommerne, og sikkert også de fleste seere, med storm, efter en meget smuk audition.

- Faktisk var jeg i tvivl om jeg ville stille op, mens jeg stor der inde og ventede på det blev min tur, siger Tomas. Men så tænkte jeg „ske hvad der vil“.

- Det kan ikke andet end udvide min horisont, for det er jo meget anderledes at deltage i X Factor end at sidde og skrive for mig selv her ude på landet - og det er nu en gang mere energi at optræde foran rigtig mange end for blot 10 personer, som jeg har prøvet mange gange, siger Tomas Zawadski.

Noget af det der har overrasket ham er, at alle der har med X Factor at gøre, er fantastisk søde mennesker som kun ønsker det bedste for deltagerne.

Hvor langt Tomas når i X Factor - om han kommer længere end boot camp - ved kun han selv og folkene bag X Factor, så du kommer nok til at følge med i programmet, hvis du vil have svaret...

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Freja og Athos klubmestre
- Lær at bruge en hjertestarter
- Klimakonference på Lindersvold
- Drenge sigtet for hærværk
- Filmaften i Hylleholt Sogn
- HF’ere fra VUC i Faxe på Talent Camp
- Nu er Tobias godt kørende
- Åbent hus i Landbomuseet på Folehavegaard
- Skal du på efterskole - se hvordan det er på søndag
- DM Sølv til Kongsted-skytter
- Demente fyldte dansegulvet
- Nye borgere på bustur i kommunen
Klik venligst
Klik venligst
-
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst