Nytårskoncert med Ensemble Storstrøm

Tirsdag 2. januar 2018 kl. 08:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nytårskoncert med Ensemble Storstrøm
Nytårskoncert med Ensemble Storstrøm
Jens Søndergaard
Hylleholt Kirke: Torsdag den 11. januar kl. 19.00 inviterer Faxe, Roholte og Hylleholt kirker til nytårskoncert med Ensemble Storstrøm i Hylleholt Kirke i Faxe Ladeplads.


Ved koncerten med Ensemble Storstrøm medvirker baritonsanger Jens Søndergaard.

Ensemble Storstrøm er den klassiske musiks populære fyrtårn i Kulturregion Storstrøm. Ensemblet spiller koncerter, underviser, formidler, indspiller cd’er, og medvirker ved et stort antal øvrige musikalske arrangementer i og udenfor regionen.

De fem kommuner i Kulturregion Storstrøm står sammen med Statens Kunstfond bag ensemblet, der består af otte fastansatte topprofessionelle musikere. Ensemblet arbejder næsten altid uden dirigent og publikum får derved stærke og nærværende koncertoplevelser helt tæt på musikerne.

Ved koncerten bydes der både på kendt musik og musikalske overraskelser, og det er en fest i både ord og toner. Ensemble Storstrøm har derfor inviteret baritonen Jens Søndergaard til at holde nytårsfest sammen med publikum.
Jens Søndergaard tilhører den nye danske generation af unge sangere. Han forener scenisk overskud og udstråling med en potent og ubesværet klang.
Hans operarepertoire spænder vidt fra tidlig barokmusik til en lang række danske uropførelser. Jens Søndergaard er uddannet på Operaakademiet i 2003 og debuterede fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2005.

- Vi har valgt den bedste musik indenfor opera og operette krydret med orkesterstykker fra ensemblets populære repertoire. Ligesom det er med det nye år, sådan er det også med programmet til nytårskoncerten; Det vil være fyldt med ukendte og gode overraskelser, og man kan aldrig helt være sikker på hvad, der skal ske, lyder det fra Ensemble Storstrøm.

Alle er velkomne til koncerten. Kirkebilen kan bestilles hos Hylleholt kirke. Der er gratis adgang, men der samles traditionen tro ind til de tre sognes julehjælp.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Freja og Athos klubmestre
- Lær at bruge en hjertestarter
- Klimakonference på Lindersvold
- Drenge sigtet for hærværk
- Filmaften i Hylleholt Sogn
- HF’ere fra VUC i Faxe på Talent Camp
- Nu er Tobias godt kørende
- Åbent hus i Landbomuseet på Folehavegaard
- Skal du på efterskole - se hvordan det er på søndag
- DM Sølv til Kongsted-skytter
- Demente fyldte dansegulvet
- Nye borgere på bustur i kommunen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
-
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst