Glæd jer til Haslev Festdage

Torsdag 7. december 2017 kl. 08:35

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Glæd jer til Haslev Festdage
I 2018 kan Haslev Festdage fejre 10 års jubilæum, så der er lagt op til et brag af en fest med to scener, og hele 12 musiknavne. Indtil videre er navnene Aqua, Infernal, Kato og Citybois meldt ud.


Så kan man godt skrive datoen for Haslev festdage i kalenderen. Det er jubilæumsår, så der er lagt op til en kæmpe fest når Haslev Festdage løber af stabelen fredag den 15. og lørdag den 16. juni 2018.

Arrangørerne har meldt ud at de til sommer vil køre med to scener, og hele 12 musiknavne, så der skal nok være noget et bredt publikum.
De første navne er meldt ud, flere af dem har allerede været populære navne ved festdagene før.

Det første navn er Kato, som også optrådte i år ved Haslev Festdage i 2016. Kato indspillede i 2007 sit første nr. 1 hit i Danmark »My House«. Siden har hans udgivelser opnået mere end 40 gul og platin certificeringer, 3 Gaffa statuetter, 1 zulu award mv.

Et af de »nye« navne i år er Aqua, som blev dannet i 1994, og siden har solgt 33 milioner albums. De har lavet et hav af hitsingler og haft stor succes rundt i verden. Og selv om de på et tidspunkt holdt en længere pause, har de siden indspillet mange flere sange og rejser nu rundt i verden med live band, selvfølgelig med Søren Rasted, Lene Nystrøm og Rene Dif. Intet andet band fra 90’erne kan præstere så mange store hits og få sat gang i festen.

Et af de velkendte navne ved Haslev Festdage er Infernal, som allerede har underholdt på Haslev Festdage to gange - med stor succes. Til sommer har man igen mulighed for at opleve Lina Rafn og Paw Lagermann til festdagene. De har nu arbejdet sammen i 20 år. Det fejres med et hårdt pumpende energisk show sprængfyldt med power.

Derudover kan man i år kan man opleve drengene Anthon og Thor fra CityBois. Drengene blev kendt da de i 2015 deltog i X Factor, med Thomas Blachman som deres mentor. De har lavet 11 numre, heraf har 6 numre vundet guld.

Ved Haslev Festdage 2018 kommer i alt 12 bands på plakaten, så der er masser af andre bands at glæde sig til. Fordi der kommer to scener, er det indtil videre planlagt at der kun er 15 minutters pause imellem koncerterne - så man kan nå at tanke op.

Så glæd jer til sommeren 2018.

Billetter kan købes på www.sj-billetten.dk.

Måske en god julegaveide?


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Tænk anti-inflammatorisk og bliv glad
- Svensk trubadur besøger Haslev Kirke
- Super søndag i Faxe-hallen
- Cykelhandler, kørelærer og et tårn modtog priser
- Nøddebo Præstegård - med Stevns Friluftsscene
- Jernbaneoverkørslen i Haslev lukker
- Alle mennesker er noget værd - så hjælp Kirkens Korshær...
- Klovnen Tulle inviterer trængte familier til julehygge
- Kunstklubben Faxe i nissehumør
- Gud hvor det swinger i Smerup Kirke
- Vi er ikke til at blive fri for...
- Verdens Gang: Det er ikke let, Skat
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst