Fotografisk Værksted i Faxe Sundhedscenter

Tirsdag 5. december 2017 kl. 13:35

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Fotografisk Værksted i Faxe Sundhedscenter
Kristian Kristensen er rykket ind på Faxe Sundhedscenter med Fotografisk Værksted

Faxe: Der foregår mange spændende ting i Faxe Sundhedscenter, hvilket man bliver mindet om her i december, hvor der står et hyggeligt julehus i forhallen, hvor de forskellige aktører præsenterer sig selv på skift.


To af dagene er det Fotografisk Værksted, som ejes af Kristian Kristensen, der har bemandet julehuset, og præsenteret sin virksomhed.

Kristian er fotograf. Han er uddannet på Københavns Film- og Fotoskole, og har desuden en masteruddannelse gennem Dansk Fotografisk Forening - en uddannelse han i øvrigt er ved at „udbygge“.

Fotografisk Værksted startede i København i 2009, men her i foråret flyttede Kristian Kristensen ind på Vækstfabrikken i det gamle rådhus i Rønnede, idet han og hans kone flyttede til Kongsted.

Da Vækstfabrikken lukkede i sommer, rykkede han sin virksomhed til Faxe Sundhedscenter, hvor han har atelier på 1. sal i bygning 4.

Kristian Kristensen er en meget alsidig fotograf der bl.a. laver foto-, 3D og videopræsentationer for store såvel som mindre virksomheder. Dertil kommer foto og video med droner - og sidst, men ikke mindst, portrætfotografier.

I julehuset på sundhedscenteret kan man bl.a. se nogle meget smukke modefotografier. De stammer fra opgaver i New Orleans - så Kristian kommer vidt omkring, men helt almindelige mennesker er han også med til at forevige, det være sig nyfødte babyer, bryllupper og hvad der ellers hører til livets store begivenheder.

I julehuset på Faxe Sundhedscenter kunne man også se en pin-upkalender udgiver af Ungdomskredsen under Dansk Handicap Forbund.

Her stillede unge modige handicappede op som modeller, og overskuddet fra salget af kalenderen går til Ungdomskredsen - og fotografen er Kristian Kristensen.

Ideen til kalenderen er Kristians, men det var ikke for at han skulle tjene penge på det. Det er Ungdomskredsen der skal nyde godt af de penge der kommer ind på salget af kalenderen.

Og i den forbindelse skal det nok nævnes at hans kone, Lea Kristensen, der er socialrådgiver, var formand for Ungdomskredsen da ideen blev født.

Hvis du skal have taget et fremragende portrætfotografi, eller på anden måde har brug for gode fotografier, videooptagelser, droneoptagelser, eller alt muligt andet inden for fotoopgaver, kan du kontakte Kristian på telefon 2347 9766 eller info@fotovaerk.dk

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Tænk anti-inflammatorisk og bliv glad
- Svensk trubadur besøger Haslev Kirke
- Super søndag i Faxe-hallen
- Cykelhandler, kørelærer og et tårn modtog priser
- Nøddebo Præstegård - med Stevns Friluftsscene
- Jernbaneoverkørslen i Haslev lukker
- Alle mennesker er noget værd - så hjælp Kirkens Korshær...
- Klovnen Tulle inviterer trængte familier til julehygge
- Kunstklubben Faxe i nissehumør
- Gud hvor det swinger i Smerup Kirke
- Vi er ikke til at blive fri for...
- Verdens Gang: Det er ikke let, Skat
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst