Business Faxe hædrer tre virksomheder

Torsdag 12. oktober 2017 kl. 11:27

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Business Faxe hædrer tre virksomheder
Årets prismodtagere, og pris-sponsorer, ved Business Faxes konference

Business Faxe Copenhagen afholdt onsdag „Årets Konference“ hvor der samtidig var prisoverrækkelser.

Der var nominerede kandidater i tre kategorier, nemlig „Årets Virksomhed“ - „Årets Innovative virksomhed“ og „Årets Iværksætter“.

Årets virksomhed 2017
Kriterier: vækst og arbejdspladser, digitalisering og socialt ansvar, drift/overskud/likviditet. Prisen er sponseret af Faxe Bugten/Haslev Posten og blev overrakt af Christian Kopranen.

Valget er faldet på Finn L. & Davidsen A/S som bl.a. arbejder med El & VVS-løsninger samt forsikringssager til både private og Erhverv.

Firmaet har hovedkontor i Haslev, men afdelinger syv steder.Der er 16 lærlinge, 125 ansatte og man fokuserer meget på arbejdsmiljø og socialt ansvar. FLD samarbejder med kriminalforsorgen i forhold til lærlingeprogram.

Derudover har firmaet modtaget Arbejdstilsynets grønne Smiley og været foran med at ansætte flygtninge i virksomheden. Man har også etableret en velfungerende online løsning (FLD Direct), hvor man kan booke den type håndværker der er brug for.

Årets Innovative virksomhed
Kriterier: Evnen til at benytte Innovation som vækst- og udviklingsværktøj for at sikre vækst & overskud, høj kvalitet og tilfredse kunder. Prisen er sponseret af Sparekassen Sjælland - og overrakt af Peter Andreasen.

Valget er faldet på Tecnordic ApS beliggende i Haslev. TecNordic er 100% danskejet, og har mange års erfaring med kundetilpassede innovative industrielle løsninger, bl.a. indenfor automatik og produktionsprocesser.

Firmaet arbejder i høj grad med Innovation som vejen til vækst, succes og tilfredse kunder. En del af udviklingen tager udgangspunkt i scanningsløsninnger - både i 2 og 3 D, samt avanceret robot teknologi.

Årets Iværksætter 2017
Kriterier: Ny etableret IV-virksomhed som via nytænkning og digitalisering kommer godt i gang og sikrer godt grundlag til fortsat udvikling og vækst. Prisen er sponseret af Beierholm - og overrakt af Dorte Grøndal Hansen.

Vinderen blev handl-lokalt.dk der beskæftiger sig med lokal online markedsføring til byer i hele Danmark. Handl-lokalt.dk, som har til huse i Haslev, har udviklet en nytænkende webløsning, som sikrer, at lokale detailbutikker og håndværkere ligger i top med alle deres produkter og ydelser, når forbrugeren søger på Google.

Handl-Lokalt.dk har på ganske få måneder opnået stor succes med at skabe lokale topplaceringer på Google for deres kunder.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Mystisk hul i vejen
- Kulturnat med flæskesteg og festlig musik
- Fangeflugt - politiet massivt til stede
- Cybertruslen - er det noget der kommer dig ved?
- Wellness - så er det Haslev Svømmehal
- Næste uge er Musikuge i Faxe Musikskole
- Tag med Kunstklubben Faxe på Skulptur-tur
- Haslev Box Cup afvikles på lørdag og søndag
- Verdens Gang - og DR
- Fælles budgetforslag fra S, SF og Enhedslisten
- Influenzasæsonen er snart over os - bliv vaccineret
- Visens Venner inviterer til sæsonstarts-koncert
Klik venligst
-
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst