Stay @ Delores - overnat i Haslev

Mandag 18. september 2017 kl. 13:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stay @ Delores - overnat i Haslev
Pia og Martin i morgenmadslokalet. Tekst&foto: Charlotte Thaysen

Stay @ Delores - overnat i Haslev
Pia og Martin ved indgangen til Haslevs nye Bed and Breakfast sted Stay at Delores, med det flotte logo.
Haslev har fået et nyt overnatningssted, nemlig Stay @ Delores, som ligger på Sofiendalsvej i den tidligere menighedsinstitution. Huset er flot nyistandsat.

Parret bag Dalby Hotel, Pia og Martin Perch Møller flyttede i foråret til Haslev, i den gamle menighedsinstitution på Sofiendalsvej. De satte hele huset i stand, og den ene del af det er nu indrettet til Bed and Breakfast. De første overnattende gæster kom i sommer.

Her har været en god blanding af gæster, lige fra håndværkere, og forretningsfolk til cykelturister, fortæller Martin.

Og det er nemt for parret at have overnattende gæster, når de bor lige ved siden af. Så kan de servere morgenmad, før de tager afsted til hotellet i Dalby.

Navnet Stay @ Delores er har Martin fundet på, efter at han i 2000 havde en kaffebar i centrum af København, der hed Coffee at Delores. Allerede dengang havde han planer om at udvide konceptet, men da han købte Dalby Hotel i 2005 besluttede han at beholde navnet Dalby Hotel, i stedet for at ændre det.

Men nu med det nye Bed and Breakfast bød muligheden sig for at bruge det nye navn og ændre »at« til et snabel a (@), så navnet er oppe i tiden. Logoet fra kaffebaren har de bibeholdt, fordi de synes det passer godt ind i konceptet for et Bed and Breakfast i en tidligere børneinstitution.

Pia og Martin har besluttet at bibeholde ånden fra Fritidshjemmet, og alle værelserne har fået et navn, fx har værelserne i stueplan fået farver, som rød, blå og grøn stue. Skiltene på værelserne er lavet med naivistiske tegninger.

Vi havde en forretningsmand boende, som har lagt en god anmeldelse om os på booking.com. Her skriver han hvad lokalområdet byder på, og anbefaler take- away mulighederne i byen. Det er jo med til at øge folks interesse for byen, og gøre den mere interessant for både turister og folk der arbejder, fortæller Martin.

Martin håber, at de lokale kan se en mulighed i at bruge det nye overnatningssted i forbindelse med fx familiebesøg og private fester.

Den nye togforbindelse kommer til at betyde meget både for os og for byen. Vi bliver mere attraktivt turistmål, når man kan komme hurtigere til København, fortæller Martin.

Om der også kommer et Eat @ Delores eller et andet koncept, vil Martin lade fremtiden vise.

Lige nu har familien lige fået en hundehvalp, der kræver lidt ekstra, så Pia og Martin har vist nok at se til med fire børn, Dalby Hotel og det nye overnatningssted Stay @ Delores.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sætter ord på billeder
- Kasper og Simon nåede målet: roede over Atlanterhavet NU MED VIDEO
- C.F. Tietgens kalkbrud
- Skye Consort & Emma Björling i Haslev Folk Club
- Lars DK Band gæster B&W Café
- Micke fra Faxe skal til DM i Skills
- Nak & Æd-Jørgen i Karise
- Kom tæt på verdens vigtigste fossil
- Ny direktør for Bygma Haslev
- Mirco Reimer-Elster fortæller om USA
- Tre højskoledage om Ukraine
- Livet er en gåde...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst