Så er der Sommer-lørdags-underholdning i Faxe

Tirsdag 27. juni 2017 kl. 09:06

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Så er der Sommer-lørdags-underholdning i Faxe
Keld Sand indleder lørdags-underholdningen på Vinkældertorvet. Her fotograferet da han fik The Akademia Music Awards i USA

Så er der Sommer-lørdags-underholdning i Faxe
Dansvingerne underholder den 8. juni
Fem lørdage med god underholdning på Vinkældertorvet i Faxe.

Det bliver Keld Sand der indleder de fem lørdage hvor der er sang og musik mellem kl. 11 og 13, og første gang er nu på lørdag den 1. juli.

Keld Sand er singer/songwriter og bosat i Faxe Ladeplads. Han købte sin første guitar da han var 14 år. I dag er han 70. Hans musikalske rødder er Elvis Presley og Bob Dylan, men han er også „under indflydelse“ af rock’n’roll, Folk, Country & Western.

Og for et år siden fik Keld Sand en pris - The Akademia Music Awards. Prisen var for fortolkningen af Elvis, og det var et panel bestående af seks dommere fra amerikanske pladeselskaber der udvalgte sangeren fra Faxe Ladeplads som vinder.

En større anerkendelse fås vel næppe - og på lørdag får du altså muligheden for at se og høre Keld Sand, når han optræder på Vinkældertorvet mellem kl. 11 og 13.

Herefter følger...
Lørdag den 8. juli er det Dansvingerne der optræder på Vinkældertorvet - en vaskeægte Dansk-top duo. De vandt DK4’s dansktop-konkurrence „Dansktop Talent 2015“.

Næste musikalske oplevelse - den 15. juli - bliver Stevns-musikeren og sangeren Rise Larsen. Hende kender man fra mange sammenhænge både solo og i bands - blandt andet Bandet Heksegryden.

Lørdag den 22. juli er det „Miss Molly Band“ man kan opleve, og det kan vi godt garantere bliver en god oplevelse.

Miss Molly Band består af forsanger Anne Ringstrøm, der sammen med de 4 erfarne musikere: Hans Brewaeys (fra Faxe Ladeplads) på bas, Torben Steen Andersen på guitar, Mikkel Skovgaard Hviid på trommer og Peter Brun Madsen på keys.

Det bliver Natasja Lee Dickinson fra Præstø der afslutter sommerlørdagene. Det er den 29. juli.Sangen og musikken der bydes på er folk og country på en meget nærværende måde.

Selv om der nu er Sommer-lørdags-underholdning på Vinkældertorvet, så fortsætter Torvedagene hver eneste torsdag året rundt.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Naomi er ny museumsinspektør
- Pragtfuldt rotræf i Faxe Ladeplads
- Kultursalonerne er klar
- Stor musik i kirken
- Venner gennem 70 år
- Gods har købt havnen
- Ny affaldsordning i Faxe Kommune
- Ny ledelse i Haslev Y’s Men’s Club
- Sensommer i gaden
- Vandretur på stier
- Tennishal bliver indviet
- Shubberne spiller
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst