ECO Valley, et opgør med „den grønne profil“

Onsdag 26. april 2017 kl. 09:14

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

ECO Valley, et opgør med „den grønne profil“
Indlæg af:
Eli Jacobi Nielsen
Byrådsmedlem, DF, Faxe
Prins Buris Vej 19
4653 Karise

På byrådsmødet d 20-4 2017 blev Dansk Folkepartis forslag om at revidere lokalplanen for erhvervsområdet ECO Valley vedtaget, i samarbejde med Venstre og Borgerlisten.

Faxe kommune har investeret godt 46 mill. kr. i området, der er blevet markedsført som „dedikeret til virksomheder med en grøn profil” - en markedsføring der ikke har medført salg af blot en enkelt parcel.

Med vedtagelsen af DFs forslag tager man konsekvensen af dette, og fjerner alle henvisninger til miljødimensioner, grønne profiler o. lign i den kommende lokalplan, salgsmateriale og kommunikation generelt om området, idet det store fokus på grøn profil, symbiose mm har været en væsentlig årsag til at salget ikke er kommet i gang.

At den faktiske udarbejdelse af ny lokalplan afventer vedtagelsen af den nye planlov er i denne forbindelse sekundært, det primære er at byrådet sender et klart signal om at ECO Valley fremover skal promoveres som et helt almindeligt erhvervsareal, med en fortræffelig beliggenhed tæt ved motorvejen.

Vi ønsker alle at der kommer gang i salget af erhvervsgrunde, så der opnås et afkast af den store investering, dette vil forhåbentlig ske når det fremover vil det være tydeligt at alle virksomheder, (herunder også „de grønne”) er velkomne i området.

Hos DF glæder vi os over tilslutningen i byrådet, som vi ser som en klar sejr for den sunde fornuft, og finder det herunder positivt og prisværdigt at de øvrige borgerligt/liberale partier, både Venstre og Borgerlisten, var parate til at medvirke til dette.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Kommentarer til artiklen:
Jeg håber virkelig, at der efter næste kommunalvalg vil være endnu mere "slagkraft" i DF. Det går godt nu,- men det kan gå endnu bedre. Tillykke Eli!
Max Paarup, 26-04-2017 17:09:54


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Hvor vil du gerne bo, når din husleje stiger
- Støtter kommunal talentpulje
- Boligbyggeri i Faxe Kommune
- En vigtig politisk stafet gives videre
- Kapacitetsudfordringer på børneområdet
- Lokalløn
- Haslev Efterskole og Håndværkerhøjskolen
- Ros til Mikkel Dam
- Det nærmer sig
- Hvad er byrådets beslutninger værd
- De er ikke velkomne her
- Flertal, som ikke er et flertal
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst