„Åbent Hus“ på lystbådehavnen til sommer

Tirsdag 7. marts 2017 kl. 14:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

„Åbent Hus“ på lystbådehavnen til sommer
Flemming Juel glæder sig til Havnens Dag

Faxe Ladeplads Lystbådehavn er én ud af omkring 80 danske lystbådehavne, der lørdag den 10. juni kl. 10, åbner havnen i anledning af Havnens Dag.

Der vil være et hav af gratis maritime oplevelser til alle aldersgrupper - både til vands og til lands. Det er første gang, at Faxe Ladeplads Lystbådehavn er med i den landsdækkende begivenhed, som sidste år trak mere end hele 60.000 besøgende en tur på havnen.

Havnenes Dag er for alle. Man kan gratis prøve en række forskellige aktiviteter i Faxe Ladeplads Lystbådehavn og i Faxe Ladeplads by – altså både til vands og til lands.

Årets tema for Havnens Dag er „Åben Båd”, hvilket betyder, at man i de fleste havne vil kunne komme ud at sejle i en sejlbåd, en motorbåd, en jolle, en kajak eller andet. Og der vil også være aktiviteter til lands, hvor børnene kan deltage i forskellige aktiviteter. Det endelige program for Faxe Ladeplads Lystbådehavn og Faxe Ladeplads by vil være ligge klar til maj.

- Vi er meget stolte af at kunne afholde Havnenes Dag for første gang i år. Vi håber på et brag af en debut og glæder os meget til at byde en masse lokale gæster velkommen på havnen og lover, at vi har en masse spændende aktiviteter klar til dem lørdag den 10. juni både til vands og til lands, siger Gert Bøyesen, der er Lystbådehavnens lokale Vild med Vand-tovholder.

Bag om Havnenes Dag
Havnenes Dag er en del af projekt Vild med Vand, som Dansk Sejlunion og Foreningen for Lystbådehavne I Danmark (FLID) står bag. Projektet har til formål at gøre det lettere for danskerne at udleve sine maritime drømme gennem oplevelser i, på og omkring vandet i lystbådehavnene ved at åbne lystbådehavnene op og gøre dem til lokale samlingspunkter for oplevelser, fællesskab og vandaktiviteter for enhver smag.

Flemming Juel, der er formand for Lystbådehavnens bestyrelse, kan se perspektiverne i at gøre Lystbådehavnen til et lokalt samlingspunkt for oplevelser, fællesskab og vandaktiviteter for enhver smag:
- Vi tror på, at Havnens Dag kan være med til at vise vores lokale havns herligheder frem og få endnu flere til at få øjnene op for livet på vandet og i lystbådehavnen, hvor der er mulighed for gode oplevelser.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sætter ord på billeder
- Kasper og Simon nåede målet: roede over Atlanterhavet NU MED VIDEO
- C.F. Tietgens kalkbrud
- Skye Consort & Emma Björling i Haslev Folk Club
- Lars DK Band gæster B&W Café
- Micke fra Faxe skal til DM i Skills
- Nak & Æd-Jørgen i Karise
- Kom tæt på verdens vigtigste fossil
- Ny direktør for Bygma Haslev
- Mirco Reimer-Elster fortæller om USA
- Tre højskoledage om Ukraine
- Livet er en gåde...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst