3 x 5.000 kr. fra byrådsmedlem Peter Joensen

Fredag 2. december 2016 kl. 09:30

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

3 x 5.000 kr. fra byrådsmedlem Peter Joensen
Peter Joensen
Så blev afstemningen om årets udlodninger fra Peter Joensen afsluttet.

Stemmerne blev talt op ved midnat i overgangen mellem november og december måned, og de 3 vindere med flest stemmer („likes“) blev:

• Røde Kors Faxe & Røde Kors Rønnede til brug for julehjælpen 2016.
• Foreningen Mænd og Kræft M/K i Faxe kommune som støtte til afholdelse af foredrag m.m. for at øge kendskabet til foreningen og dens aktiviteter.

• En kunstgruppe af frivillige under Kulturhuset HUSET (v/Faxe Ladeplads Borger & Erhvervsforening), som støtte til aktiviteterne i f.m. pinseudstillingen i HUSET.

De tre foreninger vil hver modtage kr. 5.000,- til deres respektive ansøgte formål.
Som det fremgår af www.facebook.com/CJoensen.dk hvor ni forslag har været præsenteret og sendt til afstemning på i november måned, så skilte de tre vindere sig lidt mere ud end de øvrige.

- Der er også en god spredning i deres formål, fra konkret julehjælp her og nu, til information og støtte for kræftramte og deres familier, samt endelig til udstilling af kunst. Så jeg føler det rammer godt og bredt i forhold til mit projekt, siger Peter Joensen, og fortsætter:

- Det er desuden dejligt at konstatere, at alle ni forslag har fået mange likes og delinger på de sociale medier. De er nået ud til mange tusinde mennesker, så anderkendelsen og opmærksomheden på alle ni projekter har også været tilfredsstillende.

- Det er jo også et af formålene i sig selv, nemlig at skabe viden, interesse og fokus på de mange ildsjæle vi har i Faxe Kommune og deres daglige frivillige og sociale arbejde og indsatser. Måske flere bliver inspireret og får lyst til at bidrage og være med til at gøre en positiv forskel i samfundet, slutter Peter Joensen - og ønsker samtidig alle en hyggelig og fredelig julemåned.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Politiet kiggede efter knallerter i Rønnede
- Diplom- og boksestævne
- Krydsfeltet er klar til at hjælpe hvis livet driller
- Familieaften får en ny chance
- Nick Horup fortæller om Peter og Morten
- Promenadekoncert på kanten af kalken
- Metaltyv anholdt
- Hej mand - er du klar til seniorlivet?
- Kunstnere åbner døren
- Danmarksrekord da Clara blev konfirmeret
- Sølv til Oliver ved internationalt stævne
- Pinse, picnic og Terslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst