Appeasement, anno 2016

Onsdag 22. juni 2016 kl. 15:41

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Appeasement, anno 2016
Af Eli Jacobi Nielsen
Byrådsmedlem, DF, faxe
Prins Buris Vej 19
4653 Karise

Den forløbne uge bragte endnu en beretning om hvordan normer og regler i det danske samfund gradvis ændres for at tækkes de hovedsaglig mellemøstlige indvandrere der strømmer hertil i disse år. Denne gang historien om hvorledes undervisningsmateriale på VUC uddannelser ændres, for at undgå konflikter og for ikke at "støde nogen"

Der er i årenes løb talrige eksempler på den ubetingede imødekommenhed og eftergivenhed der udvises, ikke mindst på skoleområdet, kønsopdelt svømning, halalslagtet kød osv. Dette er slemt nok, men når man opgiver at undervise i nogle af de grundliggende principper for vores samfund, ligestilling, ytringsfrihed og demokrati, er man for alvor ved at sætte værdierne og sammenhængskraften i vort samfund over styr. Ytringsfriheden er allerede ramt, der er ting der ikke skrives eller tegnes, det begrundes med hensyn og tolerance, men er i virkeligheden et knæfald for intolerancen, og den latente trussel om vold der ligger bag.

Den manglende vilje og evne til at stå fast på egne værdier kan blive skæbnesvanger for de vesteuropæiske demokratier. Forventningen er at tolerance og eftergivenhed vil blive værdsat og gengældt, mens realiteten er, at i folkevandrernes hjemlande betragtes det som svaghed, og svaghed skal udnyttes. Denne tradition medbringer de hertil, hvor opfyldelse af krav om særrettigheder konstant følges op af nye krav.

Neville Chamberlains appeasement politik i 1938 førte ikke til "fred i vor tid" - at give efter for krav om særbehandling og gradbøjning af vore egne værdier vil heller ikke føre til et harmonisk samfund, tværtimod. Kommer man til et nyt land, må man acceptere kulturen der, og indordne sig under normerne og værdierne i det samfund, man skal være en del af. Kan man ikke det, må man søge andetsteds hen.


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Kommentarer til artiklen:
Studenterglæden, der blev ødelagt.
Det er helt uantageligt, ubærligt og ubegribeligt, at vi skal se vore kære danske traditioner blive i den grad sat over styr af indvandrere.
Nu kan vore unge festglade studenter, end ikke køre rundt i lastbiler, med bannere, vinkende og hujende. En tradition de fleste ellers hilser med glæde. Mange stolte forældre glæder sig på deres børns vegne på dasgen, hvor deres kære unge har fået huen på og hvor de nybagte studenter gæster hinandens hjem.
Den tradition er nu blevet ødelagt af noge indvandrerdrenge, som blokerede en lastbil fuld med festglade unge, for dernæst at , kaste med æg, olie og mel. Lastbilschaufføren mente, at det var ligesom en krigszone i Beirut? Politiet havde deres mandskab beskæftiget i mange timer. Samme indvandrerdrenge har efterfølgende sagt : det var bare for sjov ?
På andre studenterlastbiler blev der blevet sprøjtet med en syreholdigt væske, så de angrebne måtte vende skadestuen! - disse glade studenter fik ødelagt en dag, som skulle være et glædeligt minde.
Indvandrerdrengene sker der ikke noget, de får formentlig en remprimande, og så er den sag afsluttet, vorherrebevares.
Det er måske ikke så underligt, at vi bliver benævnt som Die dumme Dähnen? – det passer meget godt på den slappe og valne holdning der foregår p.t. Hvornår vågner vi danskere op til dåd? - Er det når vor sidste traditioner er frataget os?
Så godt spørgsmål Eli, hvornår er nok – nok ?

Jacob H., 27-06-2016 10:36:27


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek
- Mænds Mødesteder genåbner efter lang corona-pause
- Politiet beslaglagde 24-årigs bil
- Stor donation fra Carglass til Faxe Røde Kors
- Verdens Gang: Jeg er krænket, altså lever jeg...
- Haslev Station genopføres - i miniformat (Video)
- Mathias tændte for længe ventet lyskryds i Dalby
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst