Jeannette hylder mangfoldigheden

Tirsdag 31. maj 2016 kl. 13:15

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Jeannette hylder mangfoldigheden
Jeanette Johnsen i sin klinik på Parcelvej. Hun opfordrer til at man ofte lige trækker vejret og mærker helt efter.

Jeannette hylder mangfoldigheden
Body SDS behandling kommer omkring hele kroppen, og man kigger på det hele menneske, ikke kun der hvor det gør ondt.
- Vi har som mennesker så forskelligt potentiale, hver person har jo sin helt egen DNA. Vi er nødt til at acceptere det potentiale vi har, fortæller Jeannette Johnsen, som er Body SDS terapeut. Hos Jeannette er det hele menneske i fokus, nemlig både det fysiske, det psykiske og alt det andet.

Ingen af os er ens, hver eneste af os er et fantastisk unikum, udbryder Jeannette, mens hun fortæller om hendes BSDS behandlinger (BSDS står for Body Self Development System) og hendes indstilling til hvordan det er at være menneske.

- Vi har som mennesker så forskelligt potentiale, hver person har jo sin helt egen DNA. Vi er nødt til at acceptere det potentiale vi har, og sige »ok - sådan er jeg«. Derfor skal man huske at mærke efter, hvad der er det rigtige for netop én selv, fortæller Jeanette.

- Alle steder omkring os går det stærkt. Og som samfundet er i dag, skal vi alle præstere, men for at gøre det, skal vi yde lidt mere end det vi nogle gange kan. Og så skal vi huske, at komme tilbage til os selv ind i mellem, fortæller Jeanette og opfordrer til at man ofte lige trækker vejret og mærker helt efter.

- Vi skal gøre tingene af lyst og ikke blot gøre det »man burde, måtte eller skulle« . Der skal selvfølgelig være nogle regler som man er nødt til at følge for at samfundet kan fungere, men mange af de ting vi føler vi bør gøre, er måske i virkeligheden ikke så vigtige. Så her skal man lige trække vejret og mærke efter hvad der er det rigtige for en selv, fortæller Jeannette.

Body SDS er en helkropsbehandling der løsner hele kroppen for spændinger. Samtidig taler man med terapeuten om bl.a. årsager, så man kan forebygge at spændingerne kommer igen. Man kigger man på det hele menneske, altså både det fysiske og det psykiske, samtidig med gennemgang af alle led, muskler, organer, lymfesystemet og udrensning. Desuden får man en snak om motion, kost og udrensning.

I forhold til det med at gøre det man har lyst til, giver hun det eksempel, at mange unge føler, at de burde løbe seks timer i træningscenter om ugen, og huske at spise 600 g grønt om dagen, osv. Men Jeannette mener, at vi er mere end det. Hun mener, at vi alle er forskellige, og at vi derfor skal mærke efter, hvad det er NETOP vi har brug for.

- Ellers løber man ind i, at man den ene dag skal spise efter fx Lene Hanssons kostråd, den anden dag et andet system, og den tredje dag får man at vide, at ingen af delene virker. Man skal have sin egen indre kritiker eller sit eget sorteringsfilter, og så kan man kigge på rødbeden og mærke efter »skal jeg spise rødbede?«. Træk vejret, og så vil kroppen give dig svaret. De andres skabelon passer måske ikke på dig. Vi er jo alle forskellige, forklarer Jeannette.

- Min fornemste opgave er at gøre folk bekendt med sig selv og deres inderste indre. På den måde finder mine klienter selv ind på deres rette vej igen, fortæller Jeannette.

I Jeannettes klinik kommer alle slags mennesker og i alle aldre, der er både ældre, unge og børn.
- Børn med ADHD er egentlig bare anderledes. Når de kommer her og forældrene begynder at forstå, at børnene bare er anderledes, giver det børnene en stor frihed, og de føler sig accepteret. Og så er der ikke det, de ikke kan, og så hører de bedre efter hvad forældrene siger, fortæller terapeuten.

Jeannette blev færdiguddannet BSDS i 2011, og har siden taget en overbygning som PassuSego kropsterapeut, og underviser også kommende elever.
Ud over Body SDS behandlinger tilbyder Jeannette også - som et supplement til behandlingen - BSDS træning, som er en dybdegående og dynamisk træning med hele kroppen, som låses op og styrkes, så den så og sige helbreder sig selv.

Man kan læse meget mere om Jeannette Johnsen og hendes behandlinger på www.kropsterapeutjj.dk, eller ringe på tlf 2924 7803 og få en snak om hvad man kan få ud af behandlingen.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Byrådet indleder med gudstjeneste
- Priserne holdes i ro
- Madklub for mænd klar til ny omgang
- Slutspurt i jubilæumsfond
- Faxe Kalk betaler unge sejleres kontingent
- Maries Festival Band spiller i Karise
- Vraa, Kold og Jutlandia
- Mød folkene bag Skelettet på slottet
- Kamp, kærlighed og Don Quixote
- Haslevs fjernvarme bliver ikke dyrere
- Kørte omkring med knive
- Foredrag der sætter tanker i gang
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst