Ejnar Andersen fejrer jubilæum over to dage

Mandag 22. april 2013 kl. 10:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ejnar Andersen fejrer jubilæum over to dage
Ejnar Andersen fejrer sit 25 års jubilæum over to dage

Han startede i en lille garage på 16 kvadratmeter. Nu holder firmaet til i en stor bygning med værksted, lager og fine kontorer, på Industrivej 18 i Faxe Ladeplads.

Ejnar Andersen har 25 års jubilæum som VVS-installatør, og det fejrer han med manér. Over hele to dage, nemlig fredag den 3. og lørdag den 4. maj mellem kl. 10 og 15.

Nu er det ikke fordi han har tænkt sig at feste i to dage, men Ejnar slår jubilæet sammen med en stor VVS- og energiudstilling hvor alle er velkomne til at kigge forbi og få gode energirigtige råd fra en lang række firmaer, blandt andet Vaillant, Viessman, Windhager, Wavin, Baxi og Hans Grohe - og selvfølgelig Ejnar, hans seks medarbejdere og kompagnonen Steen Jul Larsen.

I 2005 blev Steen nemlig medejer af firmaet, og herefter har navnet været AL VVS Fakse Ladeplads-Rønnede ApS.

AL VVS står til rådighed for private, institutioner, boligselskaber og virksomheder - og de løser alle opgaver inden for faget - lige fra at skifte en pakning i en vandhane, over installation af et toilet til levering at store flis- og gasanlæg, jordvarme, solvarme osv.

Men uanset om man skal have løst en stor eller lille opgave, så kan man være sikker på én ting, og det er at kvaliteten er i top, for Ejnar har et motto han aldrig fraviger: „Enten kvalitetsarbejde - eller intet arbejde“.

Når Ejnar Andersen nu har valgt at fejre sit jubilæum over to dage - kombineret med energiudstilling, så skal gæsterne selvfølgelig have lidt at slukke tørsten med - og lidt til de sultne maver.

Derfor har han fået Eskilstrup Kulsvierlaug til at komme begge dage og de vil fremtrylle deres berømte og særdeles velsmagende pandekager.

Desuden vil der være jubilæumskringle fra Horn-bageren i Køge, ligesom der er en konkurrence med flotte præmier.© Copyright 2017 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Kommentarer til artiklen:
wh0cd330913 [url=http://genericprozac.us.org/]prozac for sale[/url] [url=http://cialisforsale.us.org/]generic cialis for sale[/url]
Stewartavets, 27-08-2017 21:21:42


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Der arbejdes på højtryk
- Så er det snart tid til det store HH Bankospil igen
- 4You flytter til meget større lokaler
- To anholdt efter overfald i Haslev
- Banedanmark bruger weekenden på at rive broer ned
- Vesth & Rusbjerg i Visekælderen
- Broen på Ty Hastrupvej fjernes
- Kure & Ernstsen spiller i Huset
- Så er der børneteater på Faxe Kommunes Biblioteker
- Far og mor må ikke dø fra deres børn - men det gør de
- Tandlægen får 66 millioner år gammel patient
- Er Danmarks Bedste Brød fra Karise Bageri?