Fugleskydning i Karise

Mandag 25. juni 2018 kl. 13:38

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Fugleskydning i Karise
Fugleskydning i Karise
“Fuglen” er klar, og som altid er der fugleskydning i Karise den 2. mandag i juli - i år den 9. juli.

Karise og Omegns Fugleskydningsselskab er i fuld gang med at forberede fugleskydning og man regner med, at rigtig mange vil møde op til en virkelig hyggelig dag, hvor man holder traditioner i hævd. Det over 100 år gamle Fugleskydsnings Selskab er stadig meget aktivt. Tilmelding kan ske til bestyrelsen eller ved at møde op til Fugleskydningen. Alle er velkommen.

Dagen starter kl. 7.30 ved Karise Højskole, hvor man hilser med Dannebrog, og kl. 8.00 begiver de fremmødte sig i procession gennem byen, med fanen højt og sidste års “Fuglekonge” Søren Kristensen, Karise og æresmedlemmer i “Krone 9” til skydepladsen ved Tokkeskov, hvor der bydes på morgenkaffe. Der er opsat et stort festtelt og toilet m.v. og pladsen vil være smukt pyntet. og flagene er hejst !

Skydningen m.v starter kl. 10 hvor der indledes med instruktion og uddeling af skyttenumrer m.v. - Ud over “Fuglen” er der Skydning til “Skive og trekanter”, Keglebane, “Søm i planke” samt gættekonkurrence og lotteri. Afbrudt af frokost kl. 12.30 fortsætter skydningen m.m. til “Fuglen” er “død”, som forventes at ske ca. kl. 17, hvor konkurrencerne afsluttes med præmieuddeling.

Ved Karise og Omegns Fugleskydnings Selskabs generalforsamling i juni indledte formand John Stensdal Arnøje af personlige årsager at nedlægge sit hverv som formand og udtræde af bestyrelsen. Der blev indvalgt 2 nye medlemmer i bestyrelsen, og ved et efterfølgende bestyrelsesmøde blev Morten Pedersen (købmand) Karise valgt til selskabets formand. Næstformand blev Jens Rasmussen, Karise, kasserer Gunnar Majner Persen, Karise, sekretær Søren Findsen, Arnøje.

Derudover er Johnny Olsen, Karise, Christian Bartel, Karise og Jacob Juul Andersen menige medlemmer.


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Bierne har det ikke godt - Karsten gør noget for dem
- Haslev Kulturhusgruppe klar med ny event
- Oplev André Rieu i biograferne i Faxe Kommune
- Camilla fra Fashion Care deltager i Copenhagen Pride
- Enhedslisten har valgt Folketingskandidat
- Kvickly i Haslev bliver til Superbrugsen
- To indbrud i Haslev
- Taget på stjålet knallert
- Danish Agro i nyt opkøb i Finland og Baltikum
- Karise Anlæg & Byg skal lave Gefionspladsen
- Helstegt pattegris trak mange mennesker til Paraplyen
- Knuste rude efter bortvisning
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst