Bregentved Dyrskue har en særlig ånd

Torsdag 14. juni 2018 kl. 08:40

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Bregentved Dyrskue har en særlig ånd
Her ses Maja Madsen fra Skuderløse med kalven Batman, de skal begge på Børn & Dyr. Maja har deltaget siden hun var fem, og den erfarne udstiller glæder sig sammen med resten af familien.

- Det er bare så hyggeligt at være på Børn & Dyr. Så kort og klart kan det siges, når man spørger Maja Madsen på ni år, hvorfor dyrskuet ved Bregentved er noget, man skal med til hvert år.

Majas familie kommer fra landsbyen Skuderløse, øst for Haslev, hvor far og mor har produceret slagtekalve siden 1999 på Skovgården.

Men det er ikke kun Maja, som glæder sig. Hele familien er med på skuet, og Majas storebror og storesøster har begge tidligere optrådt i ringen med egne dyr.

- Bregentved Dyrskue har en særlig ånd over sig, jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skal forklare det, siger Majas mor Lis Madsen, som er frivillig og mangeårig fast deltager.

En særlig stemning
Et af de højere formål med dyrskuet er at støtte organisationerne 4H og LandboUngdom, men fællesskabet blandt de frivillige og børnene trækker i lige så høj grad.

- På en eller anden måde er Børn & Dyr på Bregentved mere nede på jorden end mange af de andre dyrskuer. Måske fordi meget foregår i børnehøjde, eller fordi de frivillige skaber en speciel atmosfære. Mange har jo gjort det her i årtier sammen, fortæller Lis Madsen.

Op netop derfor skal man komme forbi. For at opleve den unikke stemning og blive grebet af børnenes begejstring for deres kæledyr.

- Er man ny til alt det her med dyrskuer, men vil hele familien have en dejlig oplevelse og blive klogere på deres nuværende eller kommende kæledyr, så kom til forbi den 31. juni eller 1. juli. Det bliver en fest, siger Lis Madsen.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården
- ”Agurketid” eller ej - Kampen om Strandfogedvej i Lille Torøje fortsætter...
- En sang for Julius - koncerten
- En sang for Julius - historien
- Uddannelse til industrioperatør - nu med løn
- 50 års jubilæum med højskolevennerne
- Parkour og insekter
- Haslev på den anden ende…
- Første elev på EUD Business
- Åbent hus og 50 års fødselsdag
- Sankt Hans På Emmaus og ved Freerslev Kirke
- Kulturelt rejsebrev nr. 2
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst