25 års jubilæum med sommerhøjskolen

Fredag 8. juni 2018 kl. 11:59

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

25 års jubilæum med sommerhøjskolen
Arkivfoto

FOFs sommerhøjskole er så stor en succes, at den i år kan fejre 25 års jubilæum, når den slår dørene op mandag den 18. juni. I den anledning er der nu mulighed for blot at tilmelde sig en enkelt dags sommerhøjskole.


Ingen sommer uden FOF Sydøst’s sommerhøjskole i Haslev. Sådan er det for mange af deltagerne, der vender tilbage år efter år.

Nils Ole Kajhøj, skoleleder i FOF Sydøst, glæder sig over, at sommerhøjskolen har så godt fat i sine trofaste deltagere. Men han ser gerne, at endnu flere borgere kommer til at opleve den hyggelige og helt særlige ånd, der hersker på højskolen.

I anledning af jubilæet har han derfor besluttet at give borgerne mulighed for blot at tilmelde sig en enkelt af de 5 dage, som sommerhøjskolen varer: ”På den måde vil vi gerne give mange flere mulighed for at mærke, hvor givende det er at være med på vores sommerhøjskole. Vi åbner for, at man selv kan vælge, hvilken af sommerhøjskolens 5 dage, som man vil tilmelde sig. Det betyder, at man kan vælge, om man vil opleve en dag med nogle af vores spændende foredrag eller om man vil med på en af de to udflugter, der er en del af årets sommerhøjskoleprogram.”

På foredragssiden er der f.eks. mulighed for at opleve et tankevækkende foredrag om Matador-serien og det at være dansker. Eller man kan møde tidligere minister Bertel Haarder eller den populærere sportsjournalist Rasmus Birkerod.

Men uanset hvilken foredragsdag, du vælger, så begynder dagen på Haslev bibliotek, hvor huspianist Anna Nielsen slår tonen an til morgensangen fra Højskolesangbogen.

Der er interessante foredrag både formiddag og eftermiddag, og den varme middagsmad med drikkevarer er klar kl. 12.00.

Hvis du foretrækker at komme med på en af sommerhøjskolens to udflugter, så kan det også lade sig gøre. Tirsdag den 19. juni er der en tur til Holsteinborg Gods og Skælskør med sejltur til Agersø. Torsdag den 21. juni går turen til Mosede Batteri og med besøg på KØS-samlingen i Køge, der blandt andet byder på skitserne til Dronning Margrethes gobelinen.

Tilmelding nødvendig til FOF Sydøst på www.fof.dk/Sydøst eller på tlf. 5765 0040/3074 5671.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Skovly åbner gårdbutik
- Ørslev Marked og stor fest
- Skoleelever skal nu aflevere deres telefoner
- Fantastisk godt Tour de Haslev
- Humøret var højt da kuglerne blev kastet
- Ung kvinde bliver ny forpagter af Haslev Bio
- Rønnede Golf Klub spiller Pink Cup for at støtte
- Liv i Ladepladsen - og nu også i Sømandshjemmet
- Netti Anslev fra Faxe Ladeplads er Artist of the Year
- Rivierafesten i Faxe Ladeplads nærmer sig
- Flot skoletaske, nyt tøj og sommerfugle i maven
- Emil og Gustav fra Haslev skal til Special Olympics
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst