Faxe Tennisklub godt i gang med sæsonen

Tirsdag 29. maj 2018 kl. 13:05

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Faxe Tennisklub godt i gang med sæsonen
Faxe Tennisklub: Også i år kan klubben tilbyde børn og unge træning hver tirsdag kl. 16-18. I år er det Kasper Kofoed fra Næstved der forestår træningen.

For voksne begyndere er der instruktion og træning hver onsdag kl. 19-20, hvor nogle af klubbens erfarne spillere øser ud indhøstet erfaring og kunnen. Samme aften er der indtil sommerferien klub­aften for alle medlemmer, hvor der grilles, snakkes og spilles på kryds og tværs. Her er det sociale i højsædet.

Et stort antal medlemmer deltager i interne og eksterne turneringer. I år har klubben tilmeldt hele 13 hold i hhv SLTU, DGI og DTF Cup.

Nogle af holdene har allerede været i kamp. I SLTU har herreholdet med Brian Bay, Henrik Kragh, Nikolaj Kragh og Henrik Nelsen vundet 4-2 over Ringsted/Næstved og med 5-1 over Haslev.

Veteranholdet 40+ med Sonja Bay, Sanne Skjold, Claus Fnug, Henrik Kragh, Hans Henrik Larsen og Johnny Juel spillet 4-4 mod Hvidovre og tabt 3-5 til Slangerup.
I den landsdækkende DTF Cup har pigerne Sonja Bay, Lone Kristensen og Sanne Skjold tabt deres første kamp med 1-2 til Sorø.

Tre DGI kampe er afviklet. I serie 1 vandt Ingers hold med 4-0 i lokalbraget mod formand Claus` hold.

Serie 3 holdet med Jette Pommergaard, Menna Poulsen, Sven-Aage Asmussen og Kai Schmidt vandt 4-0 i Fladså. Serie 60+ holdet med Marianne Kofoed, Annie Nielsen, Sten Mortensen, Hans J Hoffmann og Leif Nielsen måtte lide den tort at tabe med 0-4 i Vordingborg.

Medlemsgrundlaget er stort set baseret på motionister. Klubben plejer ingen elite, men giver muligheder for alle uanset alder og talent. Unge med særlig lyst og talent hjælpes videre til en større klub, hvor der er mulighed for elitetræning.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Trimlet ned ad skrænt under tisning
- Rivierafesten har sit eget cykelløb
- Stillflora - ny blomsterbutik
- Tekstilkunstner med i Åbne Atelierdøre for første gang
- Rivierafest nummer 60 på fredag og lørdag
- Koncertforedrag i sognehuset i Faxe
- Sidste gang Yvonne Erbs er med i Åbne Atelierdøre
- Skovly åbner gårdbutik
- Ørslev Marked og stor fest
- Skoleelever skal nu aflevere deres telefoner
- Fantastisk godt Tour de Haslev
- Humøret var højt da kuglerne blev kastet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst