Dygtige golf-juniorer

Tirsdag 29. maj 2018 kl. 12:52

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Dygtige golf-juniorer
Rønnede Golfklubs dygtige juniorer

Fredag den 25. maj afholdt Rønnede Golfklubs juniorer månedmatch og fællesspisning_

- Vejret var stadig med os og flere af vores juniorer fik spillet super flot golf og spillet sig ned i handicap, fortæller Christina Bloch fra golfklubben.

Flere fik prøvet at spille på Rønnede golfklub 18-hullers bane for første gang, hvilke er deres mål og drømme. De klarede det rigtig godt og alle fik præmier med hjem, takket være månedens sponsor Mycon. Der deltog næsten 40 i fællesspisningen som foregik i Cafe Højen.

Søndag den 27. maj stod den på året første femkløver-turnering, en turnering blandt 5 klubber: Rønnede, Næstved, Køge, Sydsjællandske og Skovbo Golfklub. Her skiftes man så til at holde en turnering for de andre klubber.

Den 27. blev den afholdt af RønGnede golfklub i fint vejr og med næsten 30 deltagere, hvilke gjorte der var masser af liv på golfbanen. Efter en længere periode med tørt vejr, var vejret og banen, samt deres flittige træningsindsat med til at give klubbens juniorer stor succes.

Der blev spillet i 4 rækker og i alle 4 rækker var Rønnede Golfklubs juniorer repræsenteret i medaljerækken. Tilmed med førstepladser i 3 af de 4 rækker. B-rækken vandt Josephine Bloch, C-rækken vandt Lauge Clausen og D rækken vandt Birk Clausen.

- Rønnede Golf Klubs juniorer har virkeligt lagt hårdt ud for sæson starten og vi håber og ser frem til, at det forsætter, slutter Christina Bloch.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården
- ”Agurketid” eller ej - Kampen om Strandfogedvej i Lille Torøje fortsætter...
- En sang for Julius - koncerten
- En sang for Julius - historien
- Uddannelse til industrioperatør - nu med løn
- 50 års jubilæum med højskolevennerne
- Parkour og insekter
- Haslev på den anden ende…
- Første elev på EUD Business
- Åbent hus og 50 års fødselsdag
- Sankt Hans På Emmaus og ved Freerslev Kirke
- Kulturelt rejsebrev nr. 2
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst