Festligt loppemarked

Tirsdag 29. maj 2018 kl. 12:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Festligt loppemarked
På lørdag den 2. juni holder Emmaus Højskole i Haslev sit sommerloppemarked. Gennem de senere år er det blevet en tradition med et vinter- og et sommerloppemarked.

- Loppemarkederne er gået hen og blevet de rene festdage hos os fortæller daglig leder Grethe Olsen og fortsætter: - Folk kommer fra nær og fjern. Vi gør også ekstra ud af opstillingen med små tableauer, og de frivillige har vasket alt af og pudset, så de besøgende får en ekstra oplevelse udover muligheden for at købe sjove, smukke og sjældne ting.

Alle effekter er doneret af venner af huset, der igen rundhåndet har skænket stort og småt: Møbler, lamper, antikviteter, keramik, Holmegård, BG og Kgl porcelæn, bøger, legetøj, tasker, gamle og nye smykker, gamle broderede blondeduge og linned. Almindeligt husgeråd, ting til haven og drivhuset samt en masse skæve og sjove effekter.

Emmaus får ikke offentlige tilskud til kurserne - derfor er indtægterne fra loppemarkederne en god hjælp.

Og så har vi pga galleriet altid mange gode indrammede litografier og malerier til meget billige penge, også af kendte kunstnere. Endeligt er vores boghjørne noget ganske særligt. Haslev har en god og stor litteraturklub og har haft mange uddannelsesinstitutioner, så vi har alt fra den nyeste litteratur til rejsebøger, kunstbøger og fagbøger. To frivillige, der tidligere har været ansat i en boghandel, sørger for at boghjørnet er overskuelig og interessant at kigge på, fortæller Grethe.Der vil være gode fund for alle samlere, loppeelskere og opkøbere såvel som unge studerende eller andre, der skal starte nyt hjem.

Alle indtægter går ubeskåret til støtte af kurserne på Emmaus højskole, som ikke får offentlige tilskud. Derfor er indtægterne fra loppemarkederne en god hjælp.

I cafeen kan man sidde og kigge på mylderet samtidig med at man får lidt godt til maven og halsen. Alle er velkommen til en rigtig festlig dag på Emmaus.

Adressen er Højskolevej 9 og der er åbent mellem 10 og 16. Der er gratis parkering og adgang. Ved mangel på parkeringspladser er det muligt at parkere på håndværkerhøjskolens parkeringsplads, der ligger lige ved siden af.© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Trimlet ned ad skrænt under tisning
- Rivierafesten har sit eget cykelløb
- Stillflora - ny blomsterbutik
- Tekstilkunstner med i Åbne Atelierdøre for første gang
- Rivierafest nummer 60 på fredag og lørdag
- Koncertforedrag i sognehuset i Faxe
- Sidste gang Yvonne Erbs er med i Åbne Atelierdøre
- Skovly åbner gårdbutik
- Ørslev Marked og stor fest
- Skoleelever skal nu aflevere deres telefoner
- Fantastisk godt Tour de Haslev
- Humøret var højt da kuglerne blev kastet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst