Erhvervsliv i Faxe Kommune

Mandag 28. maj 2018 kl. 14:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Erhvervsliv i Faxe Kommune
Indlæg af:
Eli Jacobi Nielsen
Gruppeformand,
Dansk Folkeparti, Faxe Byråd


Et velfungerende erhvervsliv, der skaber lokale arbejdspladser er af største vigtighed for enhver kommune, det er der bred enighed om, også hos DF og de øvrige partier i flertalsgruppen i Faxe Kommune.

I april 2017 fik Dansk Folkeparti i byrådet, sammen med Venstre og Borgerlisten, vedtaget et forslag om at annullere alle henvisninger til det specielle ”grønne” værdigrundlag for EcoValley området, udarbejdet i konceptet Ecopark Rønnede. Det glæder os naturligvis at denne sejr for den sunde fornuft nu har medvirket til at der er kommet gang i grundsalget, så der langt om længe kommer en smule afkast af investeringen på godt 46 mio. kr. i området.

Repræsentanter for det konservative folkeparti opfordrer nu til at følge op på denne succes med en opdatering af kommunens erhvevsstrategi, og efterlyser en ”vision” på området. Dette arbejde er allerede påbegyndt i Økonomiudvalget, hvor emnet bl.a. var på dagsordenen d 02-05-2018, men vil også omfatte temadrøftelser med hele byrådet.

Der skal på dette, som på alle øvrige sagsområder, naturligvis lyttes til de berørte parter, der har indsigt og specialviden i et givent emne, og det vil der blive, men i sidste ende vil der være behov for en politisk beslutning. Den holdning der indikeres af de konservative, med henvisning til byrådsmedlemmernes nuværende eller tidligere professionelle virke, er udtryk for en forbløffende nedladende holdning overfor de folkevalgte, og manglende forståelse for deres rolle.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Haslev franarret sin identitet
- Hastighed gennem Roholte
- Manglen på arbejdskraft er et fælles ansvar
- Der er noget galt med forvaltningen af vores penge
- Angående nyttejobs...
- Lysreklamesøjle - trykker varmen eller?
- Mere om stier i kommunen
- Bier, blomster og en ikke særlig farbar skovvej
- Hvad skal pladsen hedde?
- René Tuekær: Faxe Svømmehal lukker ikke
- Cykelsti mellem Rønnede og Faxe
- SKAT foretager ejendomsvurderinger
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst