Indvielse af Ørslev Bypark

Torsdag 17. maj 2018 kl. 12:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Indvielse af Ørslev Bypark
Indvielse af Ørslev Bypark
I seks uger har Ørslev Landsbylaug og et antal frivillige fra Ørslev været i gang med at etablere faciliteter i byparken. Projektet blev indviet lørdag den 5. maj.

Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten klippede snoren til Ørslev Bypark, og parken er nu taget i brug.

Der er blandt andet motionsstationer, shelter, minikælkebakke, duft- og prydplanter, stor grillplads og QR-orienteringsposter.

Firmaet Sundhed og Livsmod har leveret motionsstationerne, og firmaet Leg-Med har leveret grillplads, shelter, bord-bænkesæt, duft- og prydplanter og stolper til QR-løb.

Der har hele vejen igennem været et fint samarbejde og pladsen, der står færdig nu, vidner også om et arbejde i den bedste kvalitet og samarbejde.

Byparken vil fremover være en del af et stort aktivitetsområde på sydsiden af Terslevvej fra Legeplads og Bypark til Kulturhus, Foreningsfitness, klubhus, idrætsbaner med alt, hvad disse faciliteter tilbyder.

Det omfattende tilbud af fritids-, friluft- og motions-muligheder byder både på udendørs og indendørs aktiviteter, så alle har mulighed for at deltage på alle tidspunkter af året - uanset, hvilken alder man har, og hvilken interesse man har.

Tilblivelsen af Byparken har været økonomisk mulig med bevillinger fra Lokale- og Anlægsfonden og Helhedsplanpuljen, Ringsted Kommune i samarbejde med Landsbyforum.

Ved indvielsen var der velkomst ved Ørslev Landsbylaug, introduktion af installationerne, instruktion og visning af motionsstationerne.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ekstra musiklørdag hos Mesterbageren
- Trimlet ned ad skrænt under tisning
- Rivierafesten har sit eget cykelløb
- Stillflora - ny blomsterbutik
- Tekstilkunstner med i Åbne Atelierdøre for første gang
- Rivierafest nummer 60 på fredag og lørdag
- Koncertforedrag i sognehuset i Faxe
- Sidste gang Yvonne Erbs er med i Åbne Atelierdøre
- Skovly åbner gårdbutik
- Ørslev Marked og stor fest
- Skoleelever skal nu aflevere deres telefoner
- Fantastisk godt Tour de Haslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst