Få styr på hormonerne

Fredag 1. december 2017 kl. 12:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Få styr på hormonerne
Læge Charlotte Bech holder torsdag den 7. december kl. 19 på Haslev bibliotek et foredrag, der nok primært henvender sig til kvinder.

Emnet er nemlig: hormoner. Charlotte Bech mener ikke man behøver ikke tage hormoner. Og man behøver ikke affinde sig med overvægt og væskeophobninger, mener læge Charlotte Bech, der i dette foredrag forener lægevidenskab med den indiske sundhedsfilosofi Ayurveda.

I foredraget fortæller Charlotte om, at det ikke er en selvfølge, at livet efter de 35 er lig med hedeture og søvnbesvær. At man kan bruge overgangen konstruktivt blive slankere, sundere, stærkere, mere fri og meget mere sig selv end nogensinde før - uden hormonpiller. Med dette foredrag er alt dette inden for din rækkevidde.

I foredraget vil Charlotte bl.a. fortælle om hvordan en række kvinder har oplevet deres livs forvandlingsproces til større velvære, sundhed, skønhed, overskud og meget mere, som hvordan Lene Siel kom af med mavesyre og fik ny energi, hvordan Anne-Grethe Bjarup Riis slap af med væskeophobninger og tabte sig i vægt, og andre kvinder, der har oplevet at komme af med svedeture, migræne og udslæt på hænderne, vinde over en blodprop, få blodtrykket ned og blive mere sig selv. Foredraget giver generelle råd til sunde og raske. Hvis man er syg må man vende det med sin egen læge, før man følger rådene.

Det er AOF Østsjælland der står som arrangør. Tilmelding på oestsjaelland.aof.dk eller telefon 56 31 69 12. Billetter kan også købes i døren.

© Copyright 2017 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- 3 spillere udvalgt til Special Olympics
- Sidste udkald til Mini-Bogmesse i Haslev
- Julestue på Det Gamle Seminarium
- Vandt 10.000 kr i Haslev Handelsstandsforenings julekonkurrence
- Faxe Rotary uddelte julehjælp til lokale kirker
- Hjælp Sparekassen med at pynte juletræ
- Fedt nyt udeområde til de unge
- Faxe Forsyning fejrer 10 års jubilæum
- Julekort er stadig moderne
- Høflig nisse åbner døren og bukker
- Klovnen Tulles juleshow gjorde mange glade
- Juletræet blev tændt