Borgermøde om Faxe Ladeplads

Onsdag 8. november 2017 kl. 13:40

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Borgermøde om Faxe Ladeplads
Faxe Ladeplads: Faxe Kommune inviterer til borgermøde om helhedsplan for Faxe Ladeplads torsdag den 16. november kl. 19.00-20.30 på Hylleholt Skole i fælleslokalet i blok C.

Faxe Ladeplads har en særlig historie og mange kvaliteter, som kommunen gerne vil sætte fokus på og gøre langt mere synlige.

- Vores rådgiver SLA Arkitekter vil på borgermødet fortælle om deres bud på, hvordan vi lykkes med at synliggøre byens mange kvaliteter bedre, fortæller Sonja Bjergskov Larsen, Planlægger i kommunen.

Hun håber at så mange som muligt har tid og lyst til at komme denne aften, og dele deres viden om byen, så man i fællesskab får udarbejdet en god plan for udviklingen af bymidten i Faxe Ladeplads.

Helhedsplanen for midtbyen i Faxe Ladeplads giver et bud på, hvor man kan skabe gode rammer for centrale, aktive og synlige mødesteder, som understøtter byens fællesskaber og kan fungere som bindeled mellem byens værdifulde steder. Helhedsplanen skal også være med til at hjælpe de mange gode initiativer og ønsker i „Udviklingsstrategien for Faxe Ladeplads” videre.

Med nedrivningen af Gefion er der åbnet nye muligheder for udviklingen af bymidten i Faxe Ladeplads. Faxe Byråd har afsat 1,3 millioner til Gefionområdet, og har desuden søgt byfornyelsesmidler i Trafik, Bygge- og Boligstyrelsens forsøgspulje for 2017.

- Vi forventer at få tilbagemelding på om vi får byfornyelses-midler inden udgangen af 2017. Når vi ved om vi modtager byfornyelsesmidler eller ej, går vi i gang med planlægningen for Gefionområdet sammen med lokalområdet. Alt dette vil der blive orienteret yderligere om først i det nye år, siger Sonja Bjergskov Larsen.

Du behøver ikke at tilmelde dig borgermødet, men har du brug for mere info, er du velkommen til at kontakte planlægger Sonja B. Larsen på tlf nr. 2363 5705.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Strikkefesten bliver større og større...
- Stort loppemarked på Emmaus
- Gasledning „går i land“ ved Faxe Ladeplads
- Første rigtige møde i det nye byråd
- Haslev Messen 4. marts
- Glem alt om Pekingoperaen
- Hvordan skal byen se ud? Borgermøde i Faxe Ladeplads
- 50 år som logebroder
- Stevns Orientering klar til ny sæson - skal du med?
- Mød Den Kloge Mand i Kulturhuset Leopold
- Fra benhård business til alternativ behandling
- Spejderne hilste det nye år velkomment