Kæmpe interesse for vælgermøde

Onsdag 8. november 2017 kl. 09:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kæmpe interesse for vælgermøde
Der var MANGE tilhørere

Kæmpe interesse for vælgermøde
Torben Dalby Larsen ledede slagets gang
Sjællandske Medier: Hvor mange gider komme til et vælgermøde - sådan et gammeldags et, hvor man møder politikerne face to face?

Det gør mange, rigtig mange må man konkludere efter vælgermødet arrangeret af Sjællandske i mandags. Lang tid før starten kl. 18.30 var alle pladser besat. Flere stole blev båret ind - og flere endnu. Og til sidst kunne der ikke presses flere stole og mennesker ind i lokalet - så en del måtte stå i gangen ind til det store lokale.

Et gæt på lidt over 200 mennesker rammer nok ikke ved siden af. Dertil kommer at der var rigtig mange „almindelige“ borgere. Det var altså ikke kun partisoldater der var mødt op.

Det var Sjællandske Mediers øverste chef, Torben Dalby Larsen, der ledede slagets gang - og så er man sikker på en myndig og humoristisk tilgang til opgaven.

Det blev dog ikke nødvendigt for Torben Dalby, at udøve sin fulde autoritet. Der var nemlig en usædvanlig god stemning politikerne imellem, med fin respekt for hinandens holdninger.

Også blandt tilhørerne og spørgerne var stemningen god. Ingen, som absolut ingen, mishagsytringer eller nedladende tale. Det var noget der faldt i god jord.

- Det kunne nogle af dem der skriver på facebook lære noget af, var der en i nærheden af Faxe Bugtens udsendte der tørt, og meget rammende bemærkede.

I panelet sad Henrik Friis (SF), René Tuekær (Borgerlisten - L), Knud Erik Hansen (A), Ole Vive (V), Eli Jacobi Nielsen (DF), Ivan Lilleng (C), Lars Christensen (Ø), Nicolaj Lund Jensen, (Radikale) og Kenneth M. Nielsen (LA).


Panelet

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Strikkefesten bliver større og større...
- Stort loppemarked på Emmaus
- Gasledning „går i land“ ved Faxe Ladeplads
- Første rigtige møde i det nye byråd
- Haslev Messen 4. marts
- Glem alt om Pekingoperaen
- Hvordan skal byen se ud? Borgermøde i Faxe Ladeplads
- 50 år som logebroder
- Stevns Orientering klar til ny sæson - skal du med?
- Mød Den Kloge Mand i Kulturhuset Leopold
- Fra benhård business til alternativ behandling
- Spejderne hilste det nye år velkomment