Eksotisk Romsmagning

Fredag 10. november 2017 kl. 10:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Eksotisk Romsmagning
Tønden i Haslev afholder en eksklusiv romsmagning fredag den 17. november kl. 19 i Haslev Hallens Selskabslokaler. Der er lagt op til et brag af en romfest når Tønden åbner dørene til romsmagning.

Til denne smagning skal deltagerne igennem et spændende program på ikke mindre end ni forskellige slags rom. Man kommer i løbet af aftenen rundt på mange forskellige øer i det meste af mellemamerika, bl.a. Barbados, Peru, Panama, Venezuela, Vestindien samt andre eksotiske øer. - Aftenens foredragsholder bliver ingen mindre end selveste Tommy Oddmar, som på en meget levende og underholdende måde vil forklare om romtyper, produktionsmetoder, regler og historier osv. Det vil således blive en meget lærerig aften for deltagerne. Tønden har igennem de sidste par år været kendt for at holde mange smagninger på bl.a. cognac, whisky og portvin, og denne gang er turen kommet til den gode rom, udtaler Vinhandler Michael Seindal fra Tønden. Michael har svært ved, at få armene ned i begejstring over, at det er lykkedes at skaffe Tommy Oddmar, som foredragsholder. Billetter sælges hos Tønden eller på www.toenden.dk efter først til mølle princippet. Der vil i pausen midt på aftenen blive serveret en lækker sandwich. Der vil endvidere være specialpriser på de smagte rom netop denne aften.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- Strikkefesten bliver større og større...
- Stort loppemarked på Emmaus
- Gasledning „går i land“ ved Faxe Ladeplads
- Første rigtige møde i det nye byråd
- Haslev Messen 4. marts
- Glem alt om Pekingoperaen
- Hvordan skal byen se ud? Borgermøde i Faxe Ladeplads
- 50 år som logebroder
- Stevns Orientering klar til ny sæson - skal du med?
- Mød Den Kloge Mand i Kulturhuset Leopold
- Fra benhård business til alternativ behandling
- Spejderne hilste det nye år velkomment