Politiet: Sådan gik weekenden i Haslev

Mandag 9. oktober 2017 kl. 11:27

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Politiet: Sådan gik weekenden i Haslev
Politiet har en hel del gange i weekendens løb været i kontakt med en stribe af personer i forbindelse med den senere tids oplevelse af uroligheder i Haslev.

Kontakten har dels budt på generel dialog, dels på sigtelser for lovovertrædelser.

Her er et udpluk: Fredag klokken 16.44 traf politiet på Torvet en 16-årig dreng fra byen. Den 16-årige havde en ulovlig kniv på sig, og blev derfor sigtet efter knivloven.

Et par gange fredag aften var der samlet nogle grupper på 5-10 personer uden for Bykroen på Jernbanegade. Politiet kontaktede grupperne og fik talt med de tilstedeværende.

Lørdag morgen var der færdselskontrol i Haslev by, hvor i alt 20 køretøjer blev standset og fem blev noteret for overtrædelser.

Lørdag formiddag havde politiet gående patruljer i midtbyen, og her var alt roligt. Lørdag aften kort før midnat blev en 18-årig mand sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han tissede ved en indgangsdør på Jernbanegade.

På den anden side af midnat – søndag klokken 0.45 på Nygade i Haslev – forsøgte en 21-årig mand fra Faxe at smide en lille pose med kokain fra sig, da en patrulje henvendte sig. Den gik ikke, og han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Natten til søndag klokken 1.45 havde en ung mand ødelagt et sidespejl på en parkeret bil, der holdt på Jernbanegade i Haslev. Politiet har gennem vidneforklaringer en temmelig god formodning om hvem han er, og han kan forvente en henvendelse fra politiet.

Søndag klokken 3.13 kom to betjente gående, da en 18-årig mand fra byen pludselig råbte ”Fuck the police”. Han blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen


© Copyright 2017 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


Flere nyheder i denne sektion:

- 3 spillere udvalgt til Special Olympics
- Sidste udkald til Mini-Bogmesse i Haslev
- Julestue på Det Gamle Seminarium
- Vandt 10.000 kr i Haslev Handelsstandsforenings julekonkurrence
- Faxe Rotary uddelte julehjælp til lokale kirker
- Hjælp Sparekassen med at pynte juletræ
- Fedt nyt udeområde til de unge
- Faxe Forsyning fejrer 10 års jubilæum
- Julekort er stadig moderne
- Høflig nisse åbner døren og bukker
- Klovnen Tulles juleshow gjorde mange glade
- Juletræet blev tændt